مناطق بکر جنوب ایران را بشناسید و پا به بومیترین شهرها بگذارید!
جنوب گردی یکی از لذتهایی است که حتما باید تجربه کنید. مناطق بکر جنوب ایران به قدری زیاد هستند که برای گشتوگذار و بازدید از آنها باید زمان زیادی را اختصاص دهید. بیشک بازدید از این جاهای دیدنی جنوب شما را هیجانزده خواهد کرد. آیا جنوب گردی را تجربه کردهاید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، به کدام مناطق سفر کردهاید؟ در این مقاله از جاباما قصد داریم به معرفی مناطق جذاب و بکر جنوب بپردازیم.
جاهای دیدنی بکر خوزستان در جنوب ایران
خوزستان در فهرست دیدنی ترین نقاط جنوب ایران، حسابی دلبری میکند. استان خوزستان یکی از مناطق بکر جنوب ایران محسوب میشود که همواره پذیرای گردشگران بسیاری بوده است. در ادامه این مطلب میخواهیم جذابترین جاهای دیدنی خوزستان که در سفر به این استان نباید از دستشان بدهید را به شما معرفی کنیم. البته توجه داشته باشید که جاهای دیدنی خوزستان قطعاً بیشتر از این مواردی است که در ادامه آوردهایم.
آبشار شوی دزفول
یکی از زیباترین آبشارهای ایران آبشار شِوی یا آبشار تَله زنگ نام دارد که یکی از مناطق بکر جنوب ایران در دزفول است و بهعنوان آبشار نیاگارا ایران شناخته میشود. این آبشار از ارتفاعات رشته کوه زاگرس سرچشمه میگیرد و در نهایت به دریاچه شهیون میرسد. آبشار شوی خوزستان یکی از بزرگترین آبشارهای خاورمیانه محسوب میشود.
آدرس و دسترسی: خوزستان، ۱۰۰ کیلومتری دزفول، دهستان شوی
آیا میدانید زیباترین شهر جنوب ایران کجاست؟ در این مجله بخوانید.
دریاچه سد دز دزفول
دریاچه شهیون که نام دیگر آن دریاچه سد دز است، یکی از زیباترین دریاچههای ایران و از جاهای دیدنی دزفول محسوب میشود که در شمال غربی دزفول و در در ۲۳ کیلومتری شمال شرق اندیمشک و پشت دو کوه شاداب و تنگوان، کنار روستای پامنار قرار دارد و باعث زیبایی منطقه شهیون شده است. منطقه شهیون با مساحت بالغ بر ۳۰۲ کیلومتر مربع از توابع شهرستان دزفول است که در ۱۵ کیلومتری شمال شهر دزفول واقع شده است.
آدرس و دسترسی: خوزستان، دزفول، روستای آبیدسری
ام الدبس رویایی شنی و جنگلی خوزستان
ام الدبس، نام منطقهای با تپههای شنی و جنگلی در خوزستان است که نام آن را کمتر شنیدهاید. منطقهای زیبا و رویایی که طبیعت کویری و جنگلی را باهم به شما تقدیم میکند. اگرچه اغلب اما کویر را به گرمای طاقتفرسا و بیآبی آن میشناسیم، اما در جنوب خوزستان جنگل و کویر ام الدبس این تصور را تغییر داده است. این منطقه یکی از جاهای بکری است که میتوانید در نوروز به آن سفر کنید.
آدرس و دسترسی: خوزستان، کویر خوزستان
برای سفر به اکثر مناطق جنوب ایران، زمستان بهترین فصل است. برای برنامهریزی، این مطلب را در مورد راهنمای سفر به جنوب در زمستان بخوانید.
دشت سوسن ایذه خوزستان
دشت سوسن یکی دیگر از مناطق بکر جنوب ایران و از جاذبههای طبیعی استان خوزستان است که در 35 کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. دشت سوسن یکی از گذرگاههای رودخانه خروشان کارون است و توسط این رود به دو بخش شرقی و غربی تقسیم میشود. در واقع عبور رود کارون از میان دشت سوسن، موجب پیدایش اراضی حاصلخیز در این ناحیه شده است. این دشت از ماه بهمن تا خرداد، طبیعت بسیار زیبایی مییابد به طوری که در این ایام افراد بسیاری به این منطقه مراجعه مینمایند تا از زیبایی چشمنواز آن بهره ببرند.
آدرس و دسترسی: خوزستان، ایذه، ۳۵ کیلومتری شمال غربی ایذه
محوطه تاریخی چغازنبیل خوزستان
چغازنبیل به منطقهای گفته میشود که در آن آثار یکی از قدیمیترین شهرهای باستانی ایران باقی مانده است. این شهر به دستور یکی از پادشاهان ایلامی و در حدود ۱۳۵۰ سال پیش از میلاد ساخته شد. نام شهر در ابتدا دوراونتاش بود. مهمترین و بلندترین بنای این شهر، معبد چغازنبیل و یا زیگورات چغازنبیل است. این معبد در ابتدا ۵۲ متر ارتفاع داشته و در دو و نیمطبقه ساخته شد. حالا اما بنای باقیمانده تنها ۲۵ متر ارتفاع دارد.
آدرس و دسترسی: استان خوزستان، ۴۵ کیلومتری جنوب شوش و ۳۵ کیلومتری غرب شوشتر، در نزدیکی منطقه هفت تپه.
اگر قصد سفر به جنوب با ماشین شخصی را دارید، این مطلب را در اینباره بخوانید.
آبشارهای شوشتر
مجموعه آبشارهای شوشتر، مجموعهای از سازههای عظیم و باستانی است که در زمان ساسانیان ساخته شدهاند. این سازهها از بخشهای مختلفی مانند آسیابها، بندها، پلها، آبشارها، تونلها، سیکاها و کانالهای متعدد تشکیل شده است.
این سازهها را که ببینید، به ما حق میدهید که از آنها بهعنوان عجیبترین سازه باستانی یاد کنیم. هدف از ساخت این مجموعه، تقسیم درست آب میان مناطق مختلف و فرستادن آب به خانههای مردم بود.
آدرس و دسترسی: ابتدا به سمت خوزستان حرکت کنید. بعد از رسیدن به خوزستان، از طریق آزادراه خرمآباد – اندیمشک به سمت شوشتر بروید. به شوشتر که رسیدید، تابلوهای این جاذبه را همهجا خواهید دید.
قلعه شوش
شوش از جمله مناطق گردشگری جنوب ایران است که قلعه شوش یکی از دیدنیهای بسیار مهم آن محسوب میشود. داستان ساخت این قلعه به ۱۲۰ سال پیش برمیگردد.
زمانی که باستانشناسان فرانسوی به این منطقه آمدند. آنها برای اسکان خود بلندترین تپه شهر را در نظر گرفتند و قلعه شوش را به سبک معماری قرونوسطی و توسط معماران دزفولی ساختند.
حالا این بنا به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده است؛ چراکه علاوه بر چشماندازهای خیرهکننده قلعه، معماری آن نیز بسیار جالبتوجه است.
آدرس و دسترسی: خوزستان، شوش، خیابان طالقانی، تپه آکروپل.
آیا میدانید شهرهای جنوبی ایران را در چه فصلی باید دید؟ درباره بهترین زمان سفر به جنوب بیشتر بخوانید.
مسجد رنگونی ها آبادان
یکی از این دیدنیترین مناطق بکر جنوب ایران، آبادان است. از زیباییهای آبادان هرچه بگوییم کم است. یکی از جاهای جذاب آبادان، مسجد رنگونی است؛ مسجدی با بنایی عجیب و منحصربهفرد و اسمی خاص و متمایز که توجه همه گردشگران را به خود جذب میکند. معماری مسجد یادآور بناهای هندی و نام آن، مربوط به رنگونیهای مقیم آبادان است. قدمت این مسجد به دهه ۱۲۹۰ هجری شمسی بازمیگردد و بنای آن با حالوهوای هندی خود، برای گردشگران جذابیت زیادی دارد.
آدرس و دسترسی: آبادان، خیابان امام خمینی، روبهروی انبار دارویی پالایشگاه
اگر نمیدانید برای سفر در زمستان باید کدام مقصد را در نظر بگیرید، این مطلب به شما پاسخ زمستان کجا بریم را داده است.
تالاب شادگان خوزستان
تالاب شادگان یکی از مناطق بکر جنوب ایران و از جاهای دیدنی طبیعی خوزستان. است. این تالاب، منطقهای به وسعت ۴۰۰ هکتار بوده که پرندگان و گونههای گیاهی متنوعی در آن زندگی میکنند. در فصل بهار که به این تالاب بروید، میتوانید با قایق به دل تالاب رفته و از تماشای پرندگان مهاجر لذت ببرید.
یکی دیگر از مهمترین جاذبههای این منطقه، تماشای دلفینهایی است که در دهانه خلیج فارس و خور موسی حرکات نمایشی و جذابی از خود نمایش میدهند. تالاب شادگان از جاهای دیدنی جنوب است که شگفتزدهتان ميكند، چراکه شاید هرگز چیزی از این همه زیبایی در جنوب ایران نشنیده باشید.
زندگی مردم شادگان که به زبان عربی صحبت میکنند از طریق تولید محصولات گوشتی و لبنی میگذرد. البته گردشگری هم یکی از منابع درآمدی آنهاست که خیلی نمیتوان روی آن حساب کرد.
قایقسواری در تالاب شادگان مثل گشت و گذار در یک فیلم سه بعدی مهیج است. چون در حالی که از فضای آرام و بکر تالاب لذت میبرید، احتمال دارد یک بوفالو تصمیم به همراهی با قایقتان بگیرد یا یک یا چند پرنده مهاجر که البته به قول آن ترانه معروف عاشق و تنها هم نیستند، سکوت تالاب را بشکنند.
آدرس و دسترسی: استان خوزستان، جنوب شهر شادگان.
اگر نمیدانید کدام شهر را به عنوان مقصد در سفر به جنوب انتخاب کنید، اینجا درباره جاهای دیدنی جنوب بیشتر بخوانید.
آتشکده جاویدا خوزستان
آتشکده جاویدا یکی از مهمترین مکانهای تاریخی خوزستان و از جاهای دیدنی شهر مسجد سلیمان است که در شمال شرقی این شهر قرار دارد. آتشکده جاویدا، بنایی متعلق به قرن هفتم قبل از میلاد است که برخی کارشناسان معتقدند، معماران برای ساخت تخت جمشید از این آتشکده الهام گرفتهاند. مهمترین مشخصه این بنا، استفاده نکردن از ملات و گذاشتن سنگ خشک روی سنگ خشک دیگر است.
آدرس و دسترسی: خوزستان، مسجد سلیمان، آتشکده جاویدا
جاهای دیدنی بکر سیستان و بلوچستان
سفر به سیستان و بلوچستان همراه با بازدید از بسیاری از جاذبههای تاریخی است. از شهر سوخته که قدیمیترین شهر جهان است تا کاروانسرای نصرت آباد که به دوران صفویه برمیگردد و ارگ جلال آباد و قلعه رستم زابل که هر کدام داستانهای عجیبی در دل خود پنهان کردهاند. جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان دوست بسیار خوبی برای طبیعتدوستان نیز است. در ادامه به معرفی جاهای دیدنی بکر سیستان و بلوچستان پرداختهایم.
ساحل درک چابهار
ساحل درک چابهار یکی دیگر از مناطق بکر جنوب ایران و از جاهای جذاب و دنج سیستان و بلوچستان است که در روستای درک واقع شده است. این روستا از جاهای دیدنی کنارک است و جایی در انتهای نقشه سیستان و بلوچستان، در امتداد دریای عمان قرار گرفته است. درک در حوزه بخش زرآباد شهرستان کنارک نزدیک به مرز دریایی دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان و در فاصله ۱۲۰ کیلومتری بین کنارک و درک، دو بندر مهم چابهار و بندرعباس قرار دارد و همین سبب شده تا هنگام سفر به این منطقه، زیبایی مسیر شما را شگفتزده کند.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان، کنارک، روستای درک
درباره بهترین و معروف ترین سواحل دیدنی چابهار بیشتر بخوانید.
بندر بریس چابهار
بندر بریس از پرطرفدارترین بندرهای نزدیک چابهار است که در طول سالهای اخیر گردشگران بسیاری برای تماشای زیباییهای آن به چابهار سفر کردهاند. این بندر درمیان سواحل جنوبی کشور، شهرت بسیاری دارد؛ این بندر یکی از فعالترین اسکلههای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان است که قایقها و لنجهای صیادی دائم در حال تردد در آن هستند. تماشای رفت و آمد قایقهای رنگارنگ در این ساحل صخرهای بسیار لذتبخش است.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان ، جاده چابهار-گواتر، ۶۰ کیلومتری شرقی بندر چابهار، روستای بریس
تالاب صورتی لیپار چابهار
در ۱۵کیلومتری چابهار به تالابی زیبا که در کنار کوهی سرسبز و در نزدیکی دریای عمان جا خوش کرده است، خواهید رسید. این تالاب از نادرترین و عجیبترین تالابهای ایران است. رنگ تالاب لیپار به دلیل وجود پلانکتونهایی درون آن به رنگ صورتی است. تالاب لیپار مانند سایر سواحل چابهار جزر و مد دارد. نام این تالاب به معنی دختران مجرد و جوان است که به دلیل درختان جوان و سرسبز در اطراف آن به این نام خوانده میشود. وقتی به چابهار می روید، از تماشای عروس این شهر که همین تالاب لیپار است، غافل نشوید.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان، چابهار، ۱۵ کیلومتری شرق چابهار، مسیر جاده ساحلی چابهار- گواتر، نزدیکی روستای رمین
درباره لیپار ، این دریاچه آبنباتی بیشتر بخوانید.
کوههای مریخی چابهار
کوههای مریخی چابهار را نه طبیعت سرسبز و نه قلههای برفی دیدنی کردهاند، بلکه تنها بهسبب شکل ویژهای که دارند، متمایز شدهاند. به جرات میتوان گفت کوههای مریخی چابهار یکی از مواهب طبیعی منحصربهفرد ایران است و مشابه آن را در کمتر جایی مگر در سیارهای دیگر همچون مریخ میتوان یافت. اگر به دنبال بازدید از مناطق بکر جنوب ایران هستید، بازدید از کوههای مریخی را از دست ندهید.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان، ۴۰ کیلومتری شهرستان چابهار
درباره جاهای دیدنی چابهار بیشتر بخوانید.
شهر سوخته سیستان بلوچستان
شهر سوخته در ۵۰ کیلومتری شهر زابل و به فاصله ۱۷۰ کیلومتر از زاهدان واقع شده است. این شهر مهد تمدن ایران باستان است. شهر سوخته را به شهر هنر یا شهر علم نیز میشناسند؛ چراکه ابزارهای هنری و علمی بسیاری در این شهر پیدا شده است.
جالب است بدانید که در این شهر باستانی هیچ اثری از اسلحه یا مهمات جنگی نیست و نشاندهنده صلح و صفا در روزگار حیات این شهر است. قدمت شهر سوخته حدود ۵۰۰۰ سال است و به عقیده باستانشناسان بر خلاف ظاهر امروزیاش در دوران گذشته سرسبز و خوش آب و هوا بوده. مردم در این شهر ۲۸۰هکتاری به مدت ۱۴۰۰ سال زندگی کردهاند و این تمدن باشکوه را خلق کردند.
علت نام این شهر، مشاهده آثار سوختگی در بناهای شهر و وجود یک لایه خاکستر روی شهر است. علت سوختگی شهر سوخته به طور قطعی معلوم نیست و صاحبنظران در این باره با یکدیگر اختلاف نظر دارند. فاصله شهر سوخته تا تهران ۱۵۰۰ کیلومتر است. برای رسیدن به شهر سوخته باید پس از گذشتن از شهرهای کاشان، یزد و کرمان به سمت زابل بروید. شهر سوخته یکی از جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان است که میتوان گفت همه علاقهمندان به تاریخ در سراسر دنیا نامش را شنیدهاند.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان، ۵۰ کیلومتری جنوب زابل
کوه خواجه زابل
کوه خواجه یکی از مهمترین و جذابترین مقاصد و جاذبههای گردشگری زابل است که در فاصله کمی از این شهر قرار دارد. این کوه میزبان آثار تاریخی ارزشمندی است که مانند گنجی نهفته، از دید گردشگران پنهان ماندهاند. همچنین باورها و روایتهای مختلفی که با کوه خواجه مرتبط هستند که بر اهمیت این کوه پررمزوراز افزودهاند. بیشک این کوه را باید یکی از مناطق بکر جنوب ایران برای مسافرت دانست.
آدرس و دسترسی: سیستان و بلوچستان، حدود ۳۰ كيلومتری جنوب غربی زابل
جاهای دیدنی بکر بوشهر
استان بوشهر و جزایرش بیش از ۹۰۰ کیلومتر نوار ساحلی خلیج فارس را به خود اختصاص داده و ساحل بوشهر سرآمد جاهای دیدنی این شهر جذاب شده است. اگر قصد سفر به بوشهر را دارید یا حتی اطلاع چندانی از این شهر ندارید در ادامه معرفی مناطق بکر جنوب ایران، میخواهیم جاهای دیدنی و جذاب بوشهر را معرفی کنیم.
کوه نمک جاشک بوشهر
یکی از شگفتانگیزترین پدیدههای طبیعی استان بوشهر، گنبد نمکی جاشک است. این جاذبه منحصربهفرد در کوه جاشک، قرار دارد و شامل غارهای نمکی، آبشارهای نمکی، چشمههای نمکی، دودکشهای جن و دیگر سازههای طبیعی میشود که هرکدام جذابیت خاص خود را دارد. همچنین گنبد نمکی جاشک، بزرگترین و زیباترین گنبد نمکی ایران به شمار میآید و در سطح خاورمیانه نیز شناختهشده است. اگر به دنبال مناطق بکر جنوب ایران هستید، بازدید از کوه نمک جاشک را از دست ندهید.
آدرس و دسترسی: بوشهر، بخش کاکی و بخش بردخون و حدفاصل دو شهرستان دشتی و دیر
پیش از حرکت به سمت این شهر زیبا، راهنمای سفر به بوشهر را بخوانید.
عمارت ملک بوشهر
عمارت ملک با مساحتی بالغ بر ۴۰۰۰ متر مربع در دوره قاجاریه ساخته شد. این مجموعه ساختمانی که در بافت قدیم بوشهر همچنان پابرجا و سرفراز ایستاده است، توسط معماران فرانسوی با مصالح محلی احداث شده است. اگر به بوشهر سفر کردید، پیشنهاد میکنیم حتماً از این جاذبه تاریخی دیدن کنید.
آدرس و دسترسی: بوشهر، محله بهمنی، خیابان ماهینی، کوچه ملک
کاخ کوروش بوشهر
کاخ کوروش یکی دیگر از آثار تاریخی استان بوشهر و از جاهای دیدنی برازجان است. این کاخ که در جنوب شرقی برازجان و در کنار رودخانه خشک آرد و و ۵۰۰ متری جاده برازجان و بوشهر قرار دارد، یکی از پایگاههای مهم ایران دوره هخامنشی در ساحل خلیج فارس بوده است. کاخ برازجان طبق تحقیقاتی که انجام شده در اواخر سلطنت کوروش ساخته و پرداخته شده و از نظر حجاری و هنر معماری آنطور که از پایه ستونها و اشیا کشف شده بر میآید جدیدتر و ظریفتر از پاسارگاد است.
آدرس و دسترسی: بوشهر، شهرستان برازجان
غار چهل خانه بوشهر
یکی دیگر از مناطق بکر جنوب ایران و از جاهای دیدنی بوشهر، غار چهل خانه است. همانطور که از نام این غار پیدا است در این غار چهل خانه وجود داشته است. باستانشناسان با مطالعاتی که بر روی غار چهل خانه انجام دادهاند، احتمال میدهند که ممکن است این نوع اتاقکها از نوع دخمههای تدفین دوران ماد و ساسانی باشد.
آدرس و دسترسی: بوشهر، دشتستان، ۲۷ کیلومتری برازجان، ۷ کیلومتری شهر سعدآباد، روستای زیراه
معبد هندوها بندرعباس
معبد هندوها در بندرعباس در زمان حکومت محمد حسنخان سعدالملک برای هندیهایی که بین سال های ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴ شمسی در این شهر به کارهای تجاری مشغول بودند ساخته شده و به عنوان یکى از نقاط مهم ارتباط فرهنگى و هنرى میان ایران و هند بوده است. ساختمان اصلی این معبد متشکل از یک اتاق چهارگوش میانی که بر روی آن گنبدی قرار گرفته که سبک معماری باشکوهش آن را از سایر گنبدهای سراسر ایران متفاوت میسازد. در ساخت این معبد از مصالحی مثل لاشه سنگ، ملات گل و ساروج، سنگهاى مرجانى، خاک، گچهاى ضخیم ماده و گچ لویى استفاده شده است.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، بندرعباس، رو به روی بازار روز بندرعباس
درباره بهترین جاهای دیدنی بندر عباس، در این نوشته بیشتر بخوانید.
جزایر بکر جنوب ایران
نوار ساحلی جنوب ایران در قسمتهای مختلف، جزایر بسیار زیبا و مناسبی دارد که میتوانید سفری لذتبخش را با ورود به آنها تجربه کنید. بیشک نمیتوان از مناطق بکر جنوب ایران صحبت کرد و جزایر دیدنی جنوب را نادیده گرفت. در ادامه به معرفی چند جای بکر در جزایر جنوبی پرداختهایم.
جزایر ناز قشم
سواحل جزایر ناز قشم یکی از زیباترین و جذابترین سواحل جنوب ایران است. این جزیره که در ۳۰ کیلومتری قشم قرار دارد، علاوه بر ساحل زیبا، دارای امکانات تفریحی مانند آفرود، شترسواری، قایقسواری و انواع تفریحات آبی و هوایی نیز است. اگر به دنبال سفر به یکی از جالبترین مناطق بکر جنوب ایران هستید، سفر به جزایر ناز قشم را از دست ندهید. برای رفتن به این جزیره باید مسیر آبی را با قایق طی کنید که این از جذابیتهای سفر به این جزایر است.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، جنوب شرق جزیره قشم
جزیره هنگام قشم
جزیره هنگام، جزیرهای کوچک و دیدنی در خلیج فارس است که با سادگی خود شما را متحیر خواهد کرد. این جزیره با چهرهای بومی و سنتی، میزبان سواحلی کمنظیر، دلفینهای بازیگوش، حیات وحش تماشایی، دریای بیکران، نخلستانهای دیدنی، کوههای آهکی و بازاری جذاب است؛ جاذبههایی که طبیعتگردان بسیاری را بهسمت هنگام میکشانند.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، جنوب جزیره قشم
درباره جزیره هنگام بیشتر بخوانید.
جنگلهای حرا قشم
برای دیدن این جنگل دریایی و گشتوگذار در آن باید با قایق به دل آبهای خلیج فارس بزنید. قایقسواری در میان این خلیج نیلگون لحظات بینظیری را برای شما خلق میکند.
شگفتی این جنگل این است که درختانش در آب ریشه دارند و با پایین آمدن سطح آب، جنگل از آب بیرون میآید؛ انگار که به تماشای فیلمی تخیلی نشسته باشید.
درختان جنگل حرا هنگام مد تا گلوگاه در آب فرو میروند. با زیر آب رفتن خشکیها صحنه بسیار جالبی خلق میشود که بیشک شما را شگفتزده خواهد کرد.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، قشم، بین جزیره قشم و بندر خمیر، تنگه خوران خلیج فارس
درباره جنگل حرا و راز و رمزهایی که کمتر کسی از آن باخبر است، بیشتر بخوانید.
دره رنگین کمان هرمز
یکی دیگر از مناطق بکر جنوب ایران برای سفر کردن، دره رنگین کمان است. دره رنگین کمان در جزیره هرمز قرار دارد و یکی از شگفتیهای زمینشناسی و از جمله عجایب خلقت محسوب میشود. تماشای رنگین کمان در آسمان چندان خلاف باور و عادت نیست؛ اما وجود رنگینکمانی زیبا روی زمین و در دل کوهها، فراتر از باور و تجربیات روزمره است. چنین چشماندازی با پسزمینه خلیج نیلگون فارس و آسمان آبی هرمز، هر بینندهای را شگفتزده خواهد کرد.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، جزیره هرمز، جنوب غربی جزیره
درباره ساحل سرخ هرمز که یکی از معروف ترین جاذبه های این جزیره است بیشتر بخوانید.
جزیره لارک
این جزیره از کوههای آتشفشانی مخروطی شکل تشکیل شده است و بلندترین نقطه آن ۱۳۸ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. فضای خلوت، پاکیزگی محیط و ساحل مناسب شنا عوامل مهمی برای محبوبیت این جزیره میان گردشگران است. اگر میخواهید مدتی در آرامش باشید و از طبیعت بکر لذت ببرید، حتما گذری به لارک داشته باشید.
آدرس و دسترسی: استان هرمزگان، جنوب شرقی جزیره قشم
درباره جاذبه های خاص جزیره لارک بیشتر بخوانید.