در شمال تهران و خیابان ولیعصر، حوالی میدان تجریش حتما از محله باغ فردوس تهران بارها و بارها عبور کرده‌اید. محله‌ای قدیمی، خوش آب و هوا و زیبا که چند سالی است پاتوق افراد زیادی از جمله عاشقان هنر شده است؛ چرا که عمارت این باغ، موزه سینمای ایران است و افراد زیادی را به اینجا می‌کشاند.


البته که باغ فردوس بزرگ‌ترین از این حرف‌هاست و درگذشته یک باغ بزرگ با چندین عمارت بوده که در حال حاضر از عمارت‌های خوش آب و رنگ آن، همین یکی باقی‌مانده است.


حالا برویم و گشتی در یکی از زیباترین باغ‌های قجری بزنیم و داستان پر فراز و نشیب آن را بشنویم. پس از گذر از قصه‌های تاریخی به زمان حال برگردیم و در فضای باغ فردوس و عمارت زیبایش قدم بزنیم و امکانات تفریحی آن را تجربه کنیم.


باغ فردوس تهران، باغ قجری دست به دست شده!


داستان باغ فردوس با عمارت‌های رنگین و شگفت‌انگیز در دل باغ‌هایی بزرگ، از آن‌هایی که تا چشم کار می‌کند باغ است و عمارت‌های باشکوه از زمان محمدشاه قاجار شروع شد!


همان زمانی که شاهان قاجار باغ‌های زیادی را در مناطق مختلف تهران و کرج می‌ساختند. باغ فردوس آن زمان شامل زمین‌های اسدآباد و ولنجک در شمال، الهیه در جنوب، تجریش از شرق و محمودیه از غرب بوده است!



این باغ از دوران قاجار تا کنون حسابی دست به دست چرخیده و هر زمان که دست یک مالک بوده، بخشی از آن تکمیل شده و البته در دست برخی از مالکان هم بی‌مهری‌هایی دیده است.


باغی که فضای مشجر و سرسبز آن دارای بخش‌ها و عمارت‌های مختلف بوده که مشهورترین آن‌ها همین عمارت موزه سینمای فعلی با معماری زیبا و شگفت‌انگیز است.


از تزئینات، گچ‌بری‌ها و آینه‌کاری‌های چشم‌نواز آن که بگذریم، نوع معماری باغ فردوس هم منحصر به فرد است که در ادامه بیشتر آن را بررسی خواهیم کرد.


جاذبه های باغ فردوس تهران
این باغ تا امروز مالکان زیادی داشته از درباریان تا دولتیان!

باغ فردوس تهران کجاست؟


آدرس: ایران، استان تهران، تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان تجریش، کوچه بخشایش


باغ فردوس در شمال تهران و حوالی میدان تجریش در محله‌ای به همین نام قرار دارد. محله‌ای که در حال حاضر بنای موزه سینما و خیابان مشجر منتهی به آن حسابی خودنمایی می‌کند.


این محله از شمال به میدان زیبای تجریش، از جنوب به خیابان توتونچی، از شرق به خیابان دربندی و از غرب هم به خیابان ولیعصر می‌رسد.



اگر ساکن غرب هستید و مسیر باغ فردوس به شما زیادی دور است، سراغ یکی از این جاهای تفریحی غرب تهران بروید که دست کمی از این باغ ندارند!


باغ فردوس تهران کجاست
از میدان تجریش که بالا بروید و از ولیعصر که عبور کنید، عمارت زیبای این باغ حسابی خودنمایی می‌کند

مسیر دسترسی به باغ فردوس


برای رسیدن به باغ فردوس می‌توانید از ماشین شخصی، مترو، اتوبوس و تاکسی استفاده کنید. اینجا آنقدر خوش مسیر است که نگرانی از بابت دسترسی نخواهید داشت.


دسترسی با خودرو


خیابان ولیعصر را به سمت شمال بیایید، نرسیده به میدان تجریش محله باغ فردوس را در سمت راست خود می‌بینید. البته حواستان باشد که برای جای پارک، اینجا کمی به مشکل خواهید خورد. مخصوصاً اگر روزهای تعطیل و بعد از ظهرها را انتخاب کنید. پارکینگ تجریش نزدیک‌ترین جا برای پارک خودرو شماست.


از ولیعصر که به سمت بالا می‌روید، یک پارک زیبای دیگر هم حسابی خودنمایی می‌کند؛ پارک ساعی تهران که در پس خود نیم‌قرن خاطره دارد!


دسترسی با اتوبوس و بی‌ آر تی


اگر می‌خواهید از بی آر تی استفاده کنید. باید اتوبوس‌های مسیر تجریش - راه‌آهن را سوار شده و در ایستگاه باغ فردوس از اتوبوس پیاده شوید.


عکس باغ فردوس تهران
مسیر دسترسی به باغ فردوس با وسایل نقلیه عمومی حتی از خودروی شخصی هم راحت‌تر است

دسترسی با تاکسی


تمامی تاکسی‌های منتهی به خیابان تجریش شما را به باغ فردوس می‌رساند. در صورتی که مسیر عبوری از خیابان ولیعصر بگذرد، جلوی باغ فردوس از تاکسی پیاده شوید. در غیر این صورت می‌توانید از تجریش با یک ربع پیاده‌روی به سمت ولیعصر خود را به اینجا برسانید.


دسترسی با مترو


ایستگاه تجریش در خط یک شما را به سمت باغ فردوس می‌برد. در این ایستگاه از قطار پیاده شده و به میدان تجریش بیایید. سپس در خیابان ولیعصر مسیر خود را حدود یک ربع ادامه دهید تا به باغ فردوس برسید.


با این نقشه مترو تهران راهتان را میان خطوط درهم راحت پیدا کنید.


باغ فردوس تهران با مترو
توجه داشته باشید که باغ فردوس در تعطیلات به ویژه شب‌ها، حسابی شلوغ است

هزینه ورودی باغ فردوس


هزینه ورودی: ۵۰۰۰ تومان برای افراد داخلی و ۲۰۰۰۰ تومان برای اتباع خارجی


پیشینه باغ فردوس


باغ فردوس تهران روزگار سخت و آسان زیادی را به چشم دیده است. از روزگاری که یک باغ درندشت با عمارت‌های رنگارنگ بوده تا حالا که در بین ساختمان‌ها و برج‌های عظیم، یک بنا و فضایی سرسبز باقی‌مانده است.


سرگذشت قجری باغ


حاجی میرزا آقاسی که صدراعظم محمدشاه بود، سنگ بنای اولیه باغ را گذاشت که بعد از او ناصرالدین‌شاه این باغ را به مناسبت عروسی دخترش، به داماد خود یعنی معیرالممالک بخشید. معیر هم برای برگزاری عروسی، عمارت جنوبی را تکمیل کرد. بعد از او، باغ به پسرش دوستعلی خان رسید ولی دوستعلی چندان علاقه‌ای به اینجا نداشت و باغ را به یک تاجر شیرازی به نام حاجی میرزا حسین فروخت.


او هم بخش‌هایی از باغ را تعمیر کرد و پس از او افراد زیادی مثل میرزا حسین تهرانی، میرزا اسماعیل خان امین الممالک و محمدولی خان سپهسالار تنکابنی صاحب باغ شدند! محمدولی خان هم با تکمیل عمارت‌ها و ساخت چندین فواره، استخر و قنات چندان خوش‌شانس نبود و به دلیل بدهی به تجارتخانه طومانیانس، باغ او مصادره شد تا به زمان پهلوی رسید!


یکی دیگر از این عمارت‌های قاجاری زیبا که در تهران به پاتوقی برای قرارهای دوستانه و عاشقانه تبدیل شده، عمارت مسعودیه است.


تاریخچه باغ فردوس
این باغ در دوران قاجار بارها میان خانزادگان و اشراف دست به دست شد

سرگذشت پهلوی باغ تا سرنوشت سینمایی


در دوره پهلوی اول، وزیر معارف یعنی علی اصغر حکمت این باغ را خرید و پس از مرمت تبدیل به دبیرستان شاپور کرد. اما در دوران پهلوی دوم، محلی برای برگزاری جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شد!


بعد از انقلاب هم در اختیار صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد بود تا اینکه بنیاد سینمای فارابی، میراث فرهنگی و شهرداری تهران سرنوشت جدیدی را برای این باغ رقم زدند و با تلاش‌های اهالی سینما در نهایت در سال ۱۳۸۱ این باغ به موزه سینما تبدیل شد!


در حال حاضر از آن باغ‌های بزرگ و عمارت‌های بی‌نظیر، فقط عمارت باشکوه موزه سینما  با گچ‌بری‌های بی‌نظیرش، باقی‌مانده و زمین‌های دیگر با تغییر کاربری تبدیل به برج و ساختمان شده‌اند!


موزه باستان‌شناسی دانشگاه تهران و ساختمان لغت‌نامه دهخدا هم بخشی از زمین‌های باغ فردوس بوده‌اند.


اگر به دیدن این باغ و بوستان‌های طراحی شده به دست معماران قدر در دوران گذشته علاقه‌مندید، پس حتما باید سری هم به باغ ایرانی ده ونک بزنید.


جاهای دیدنی تهران
پس از انقلاب این باغ چند پاره و بخش‌هایی از آن تخریب شد

معماری و عمارت باغ فردوس تهران


باغ فردوسی که در حال حاضر پیش‌روی شماست، فقط بخش کوچکی از باغ‌های بزرگ، در گذشته است. مجموعه‌ای که دارای استخرهای متعدد، قنات‌ها، عمارت‌های مختلف، فضاهای سبز و باغ‌های بزرگی بوده که در حال حاضر تغییر کاربری داده است.


اولین چیزی که در بدو ورود به باغ فردوس توجه شما را جلب خواهد کرد، فضای سبز و چینش منظم درختان است که نگاه شما را در انتها به یک عمارت زیبا و جذاب می‌رساند. پس از ورود، در نزدیکی عمارت دو مجسمه برنزی به چشم می‌خورند که یکی از آن‌ها ابن هیثم (از دانشمندان برجسته ایرانی و اولین دانشمند فیزیک نور در جهان) و دیگری سهروردی (دانشمند و فیلسوف ایرانی) است.


باغ فردوس فعلی حدود ۲۰ هزار مترمربع وسعت دارد. عمارت آن هم هزار مترمربع و در سه و نیم طبقه بنا شده است. این عمارت در شیب ساخته شده و به همین دلیل هم کف طبقه اول بنا با قسمت جنوبی و سقف آن با قسمت شمالی باغ هم سطح شده است. شیب زمین از شمال غربی به سمت جنوب شرقی است که به شکل هنرمندانه‌ای در ساخت عمارت محو شده است.


همین زیبایی ها هم این مکان را به یکی از جاهای اصلی برای تهران گردی در هر فصل و زمانی از روز تبدیل کرده است.


در داخل بنا هم از گچ‌بری و تزئینات زیبایی به سبک معماری قجری استفاده شده که در این بنا بیشتر طرح مقرنس کاری گل، شاخ و برگ است.


این عمارت، پس از تغییر کاربری به موزه سینما هم دارای تغییرات جزئی مثل نورپردازی داخل و خارج عمارت، پوشاندن دیوارهای داخلی با گچ، تقسیمات داخلی با دیوارهای سبک و کف‌سازی در عمارت باغ شده است.


معماری باغ فردوس تهران
قدم زدن در این باغ به راحتی چند ساعتی شما را سرگرم خواهد کرد

امکانات باغ فردوس تهران


باغ زیبای فردوس فقط یک فضای سبز با عمارت قدیمی که حالا تبدیل به موزه شده، نیست! این مجموعه دارای امکانات مختلفی است که برای چندین ساعت شما را در حال و هوای سینمایی سرگرم خواهد کرد. البته با هر هدفی به باغ فردوس می‌آیید، موزه سینمای آن را به هیچ وجه از دست ندهید! خاطره بازی اینجا بیداد می‌کند! از اولین‌های سینمای ایران تا شخصیت‌هایی که روزگاری را با آن‌ها زندگی‌ کرده‌اید.


از جمله امکانات و تجربه‌هایی که می‌توانید علاوه بر موزه سینما در باغ فردوس داشته باشید:


سالن‌های سینما: تمامی فیلم‌های روز در سه سالن سینمای اینجا هم اکران می‌‌شوند. پس اگر قصد تماشای فیلم دارید، به‌جای درستی آمده‌اید!


اگر هم قصد گشت و گذار و سپری کردن وقت در این مجموعه را دارید، می‌توانید زمانی را در کافه‌های دوست‌داشتنی اینجا بگذرانید.


البته برای خرید محصولات فرهنگی و هنری هم فروشگاه‌ها و غرفه‌های مختلفی طراحی شده‌اند که حتماً سری به آن‌ها بزنید.کتاب‌فروشی حوض نقره هم که معرف حضورتان هست، اینجا یک فروشگاه اختصاصی برای خود دارد.


یکی از لذت‌های بدون هزینه این باغ قدم زدن در آن است، راه بروید و از هوای نرم و لطیفی که در این نقطه شلوغ از شهر اینجا سرک و کله‌اش پیدا شده لذت ببرید! اصلا اینجا را بگذارید در لیست بهترین مسیرهای پیاده روی در تهران!


امکانات باغ فردوس تهران

سینما باغ فردوس


موزه سینمای ایران تا قبل از اینکه به باغ فردوس نقل‌مکان کند، در سال ۱۳۷۷ با تلاش اهالی و بزرگان سینما مثل عباس کیارستمی، استاد عزت‌الله انتظامی، غلامرضا جلال امیدی، امیر ثباتی، بهزاد رحیمیان و عزیزالله ساعتی در خیابان لاله‌زار متولد شد. اما در سال ۱۳۸۱ با کمک چند نهاد مختلف مثل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور سینمایی به محل جدید خود یعنی باغ فردوس نقل‌مکان کرد.


در حال حاضر این موزه دارای بخش‌های مختلف است که به تفکیک سری به آن‌ها خواهیم زد.


تالارهای باغ فردوس


تالار آغازگران: سینما از کجا شروع شد؟ اینجا قرار است با دیدن اولین‌های سینمای ایران، تاریخچه سینما، تجهیزات فیلم‌برداری، فیلم‌ها و… آشنا شوید.


تالار معاصران: تمامی شخصیت‌های معاصر سینمای ایران، اینجا دور هم جمع هستند! پرتره‌ای از شخصیت‌های مطرح بازیگری، کارگردانی، آهنگسازی و تصویربرداری.


تالار بین‌الملل: افتخارات سینماگران در این تالار خود را به رخ می‌کشند. جوایز جشنواره‌های مختلف مثل نخل طلایی کن، شیر ونیز، خرس برلین و…، همچنین پوسترهای فیلم‌های ایرانی در جشنواره‌های جهانی در این تالار هستند.


تالار نام‌آوران: همه‌جا تاریک است! ناگهان فلاش‌های عکاسان نور می‌تابند و صدای تشویق حضار می‌آید، خانم‌ها و آقایان؛ این شما و این هم نام‌آوران سینمای ایران!


رفتن به این سینما برای تماشای فیلم یا چرخیدن در این تالارها از تفریحات تهران است که سن و سال نمی‌شناسد و برای هر زمانی که خواستید حال و هوایتان عوض شود، یک انتخاب عالی است.


سایر بخش‌ها


بخش سینمای کودک و نوجوان: خاطره بازی کنید! تمام عروسک‌های نوستالژی چشم‌ انتظار شما هستند! کلاه قرمزی و پسرخاله، شخصیت‌های مدرسه موش‌ها و تمام عروسک‌هایی که در کودکی شما بوده‌اند با سازندگانشان اینجا هستند! البته خود عروسک‌ها و تصاویر سازندگان و برنامه‌سازها.


بخش سینمای دفاع مقدس: این تالار شما را به فیلم‌های ارزشمند و فاخر سینمای ایران در حوزه دفاع مقدس می‌برد.


تماشاخانه: چشمان خود را در تاریکی به سینمای دهه ۳۰ و ۴۰ بسپارید! تصاویری از سینمای این دوره شما را تاریخ سینما دعوت می‌کند.


بخش صدا و دوبله: چشمان خود را ببندید تا به دنیای صداها برویم! هنر دوبله. اینجا تجهیزات صدابرداری را خواهید دید و صدای پدر دوبله ایران یعنی علی کسمایی را خواهید شنید.


شاه‌نشین عمارت (اتاق علی حاتمی): سینمای ایران به شخصیت‌های زیادی مدیون است که بدون شک یکی از آن‌ها علی حاتمی است که در شاه‌نشین عمارت باغ فردوس قرار دارد. شخصیتی که در کنار عزت‌الله انتظامی نشسته و مشغول تدوین فیلم حاجی واشنگتن است.


خانه فرهاد: به آخرین بخش از موزه سینما می‌رسیم. حال و هوایی از محبوب‌ترین‌های عرصه موسیقی که ناگهان صدای او همه‌جا می‌پیچد؛ فرهاد مهراد.  اینجا خانه نمادین اوست. عبایی که بر تن داشته در گوشه‌ای از اتاق آویزان است، ساز او تکیه بر دیوار داده و کتاب‌هایش روی همه چیده شده؛ اینجا بخشی از خانه فرهاد است.


اگر از این باغ بیرون آمدید و باز هم دلتان خواست در جایی وقت خوش بگذرانید، باید بدانید که چند مورد از لوکس ترین مراکز خرید تهران در همین خیابان ولیعصر و حوالی باغ فردوس قرار دارند.


سینما باغ فردوس

داخل عمارت باغ فردوس


داخل عمارت باغ فردوس با طراحی شگفت‌انگیزش مثل گچ‌بری‌ها و مقرنس‌کاری‌ها شما را از لحظه ورود شگفت‌زده خواهد کرد. اما کمی چشم که بچرخانید در هر بخش و هر طبقه تالارهای مختلف شما را به یک بخش از سینما از ابتدا تا کنون خواهد برد.


اینجا موزه سینما با زیبایی تمام عیار است. جایی که سینمای ایران را از ابتدا شکل‌گیری مرور خواهید کرد تا به زمان معاصر برسید.


کمی خاطره‌بازی و تجدید خاطره با فیلم‌ها و شخصیت‌های مختلف فقط بخشی از جذابیت‌های این موزه خاص و منحصر به فرد است. این عمارت از جمله محبوب‌ترین جاهای دیدنی تهران است.


داخل عمارت باغ فردوس

کافه‌های باغ فردوس تهران


مجموعه باغ فردوس، دارای چند کافه است که برای نشستن و نوشیدن چای یا قهوه می‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید. کافه‌هایی که بعد از ظهرها و روزهای تعطیل حسابی شلوغ می‌شوند.


کافه باغ فردوس: برای قرارهای دوستانه خود یکی از بهترین انتخاب‌هاست! در یکی از خوش آب و هواترین محله‌های تهران بنشینید، قهوه بنوشید و با دوستان خود گپ بزنید. این کافه در غرب باغ و بالای سینماتوگراف قرار دارد.


کافه ویونا: اگر در کافه رفتن هم برندباز هستید، شعبه کافه ویونا باغ فردوس، بهترین گزینه برای شماست.


البته که دستتان برای انتخاب بازتر از این حرف‌هاست. در همین حوالی چندین مورد از بهترین کافه های تهران را می‌توانید به راحتی از روی گوگل مپ پیدا کنید.


کافه‌های باغ فردوس تهران
گپ و گفت‌های طولانی دوستانه در این باغ حسابی می‌چسبد

کتاب فروشی باغ فردوس


یکی از معروف‌ترین نشرهای ایران اینجا شعبه دارد، همان که در بدو ورود روی صفحه تلویزیون قدیمی نوشته، «به جاش کتاب بخونین». کتاب‌فروشی حوض نقره از آن‌هاست که نباید از دست بدهید و گشتی در بین کتاب‌های جذاب و خوش‌رنگ و لعاب آن بزنید.



فروشگاه‌های باغ فردوس


از دیگر بخش‌های باغ، غرفه‌هایی هستند که صنایع‌دستی و محصولات خوراکی عرضه می‌کنند و می‌توانید سری به آن‌ها زده و از محصولات جذاب و رنگارنگ آن‌ها خرید کنید.


فروشگاه‌های باغ فردوس

جاهای دیدنی نزدیک باغ فردوس


پس از گشت و گذار در باغ فردوس و موزه سینما می‌توانید از جاهای دیدنی اطراف آن‌ هم بازدید کرده و یک تهران‌گردی جذاب رقم بزنید.


  • موزه باستان شناسی
  • امامزاده صالح
  • بازار تجریش
  • موزه زمان
  • کاخ سعد آباد
  • دربند
  • پیاده‌روی در ولیعصر
  • و…

اگر هم باغ فردوس انتخاب شب‌گردیتان است، اینجا جاهای دیدنی دیگر تهران در شب را هم پیدا کنید.


کافه‌ها و رستوران‌های خوب نزدیک باغ فردوس


در اطراف باغ فردوس برای تجربه شکم‌گردی، سری به رستوران‌ها و کافه‌های زیر بزنید.


  • کیوسک برگر
  • رستوران کمالی
  • کافه سینما
  • برگرلند
  • فست فود بوف
  • کافه روستاک
  • کافه کتاب آینده

چندین مورد از بهترین رستوران های تهران از رستوران‌های سنتی و کبابی تا فست فود و رستوران‌های بین‌المللی در حوالی خیابان ولیعصر قرار دارند.


کافه‌ها و رستوران‌های خوب نزدیک باغ فردوس

بهترین فصل برای دیدن و گشت‌وگذار در باغ فردوس


محله تجریش و شمیرانات یکی از خوش آب و هواترین مناطق تهران از گذشته تا کنون بوده‌اند. به همین دلیل است که باغ‌های زیادی در این منطقه وجود دارند. در واقع شمال تهران از بخش‌های ییلاقی بوده که تابستان‌های خنکی داشته و مطلوب پادشاهان قجری بوده است. باغ فردوس هم یکی از همین باغ‌های زیبا و خوش آب و هواست که روزگاری در زمان محمدشاه قاجار سنگ بنای آن گذاشته شد.


پس اگر قصد گشت و گذار در محله باغ فردوس و دیدن عمارت آن را دارید، در فصل تابستان هم خنکای هوا میزبان شما خواهد بود! البته انتظار خنکی تهران قدیم را نداشته باشید! اما اگر می‌خواهید لذت کافی از گشت و گذار خود ببرید، بهار بهترین انتخاب است. خنکی هوا، سرسبزی باغ، شکوفه درختان و گل‌هایی که رنگ به رنگ همه‌جا پر شده‌اند، زیبایی همه‌جا را چندین برابر کرده است.


در پاییز هم خش خش برگ‌های چنار ولیعصر، رنگ‌ها و خنکی هوا شما را به حال و هوای دیگری خواهد برد! پس اگر قبلاً به این باغ آمده‌اید، یک‌بار هم باغ فردوس در پاییز را تجربه کنید!


زمستان‌ها که برف همه‌جا را می‌پوشاند، باغ فردوس، چهره دیگری به خود می‌گیرد. اما اینجا از سردترین مناطق تهران است و اگر خیلی با هوای سرد میانه خوبی ندارید، چندان به شما توصیه نمی‌شود. باغ این حال باغ فردوس در زمستان هم چهره باشکوه متفاوتی به خود می‌گیرد که برای خیلی‌های دیدنی است.


اصلا باغ فردوس می‌تواند در لیست یکی از بهترین پارک های تهران قرار بگیرد؛ حالا فرقی نمی‌کند چه فصلی باشد، همیشه دیدنی است!


بهترین فصل برای دیدن و گشت‌وگذار در باغ فردوس
باغ فردوس هر چهار فصل هم دیدنی است

اجاره روزانه خانه و آپارتمان مبله در تهران


سفر به پایتخت با وجود جاذبه‌های بسیاری که دارد، برای سفر یک تا چند روزه مناسب است. باغ فردوس تنها یکی از این جاذبه‌هاست که به‌تنهایی می‌تواند یکی از بهترین خاطره‌های تهران‌گردی را برای شما به یادگار بگذارد. پس اگر قصد سفر و اقامت در تهران را دارید، برای اجاره خانه و آپارتمان مبله یا هر اقامتگاه دیگری می‌توانید روی جاباما حساب باز کنید.



برای این کار، شهر مقصد یعنی تهران را در سایت جستجو کنید تا لیستی از اقامتگاه‌ها مثل هتل، آپارتمان مبله، خانه، ویلا و… در اختیار شما قرار بگیرد. سپس با مشاهده تصاویر و امکانات موجود، اقامتگاه موردنظر خود را انتخاب کنید. تمامی گزینه‌ها با هزینه اقامت برای هر شب هستند که می‌توانید آن‌ها را با توجه به بودجه خود به‌صورت آنلاین رزرو کنید.


پاسخ به سوالات متداول درباره باغ فردوس تهران


مسیر دسترسی به باغ فردوس تهران با مترو چطور است؟

برای دسترسی با مترو می‌توانید از خط یک استفاده کرده و در ایستگاه تجریش از قطار پیاده‌ شوید. با حدود یک ربع پیاده‌روی در خیابان ولیعصر به باغ فردوس می‌رسید.

پارکینگ باغ فردوس تهران کجاست؟

سینما باغ فردوس کجاست؟

 بهترین کافه باغ فردوس تهران کدام است؟