جاهای دیدنی علی آباد کتول ، سفر به سرزمین همیشه خنک آبشارها!
کسانی که از جاهای دیدنی علی آباد کتول باخبرند یا بهتر از آن، این جاها را از نزدیک دیدهاند، تصور متفاوتی از یک طبیعت بکر، روستاهای دستنخورده یا حتی سفر به شمال دارند!
طبیعت اطراف این شهر، از کوهها و تپهها گرفته تا دشتهای اطراف، دست به دست هم دادهاند که علی آباد کتول، یکی از معتدلترین شهرهای ایران باشد. در اینجا، قرار است سری بزنیم به تمام جاهای دیدنی علی آباد کتول و رمز و رازهای شگفتانگیز هرکدام را کشف کنیم.
علی آباد کتول کجاست؟ اسمی که شنیدهاید، اما نمیشناسید!
ابتدا بیایید نگاهی کلی به این منطقه و ویژگیهای منحصربهفردش بیندازیم. در ابتدا، موقعیت مکانی این منطقه است که توجه شما را جلب میکند. علی آباد کتول در ناحیهای قرار گرفته است که از طرفی به طبیعت جلگهای و از طرف دیگر، به طبیعت کوهستانی منحصر میشود.
ترکیب ویژگیهای آب و هوایی این دو منطقه، باعث به وجود آمدن آب و هوایی دلچسب در این شهر شده است. در میان تمام جاهای دیدنی علی آباد کتول، آبشار کبودوال که بلندترین آبشار خزهای جهان است، مهمترین جاذبه طبیعی شهر است. جنگلهای کوهستانی و منابع غنی چوب سرخدار نیز از دیگر ویژگیهای قابل توجه طبیعت عجیب این ناحیه است.
علی آباد کتول از نظر تاریخی نیز شما را شگفتزده خواهد کرد. با بررسی آثاری که در این منطقه به دست آمدهاند و بر اساس نظر کارشناسان، قدمت این منطقه به حدود ۷۰۰۰ سال پیش برمیگردد. این موضوع یعنی نه تنها قرار است به دیدنیهای فراوانی در دل طبیعت بروید؛ بلکه تاریخ دوستان نیز گشت و گذاری بهیادماندنی در این شهر خواهند داشت.
شاید اگر درباره نام این منطقه هم کمی توضیح دهیم، بد نباشد. مطمئناً تاریخ طولانی و پرفراز و نشیب این شهر، تأثیر جدیای بر انتخاب نام آن داشته است. در دوران حکومت صفویان بود که نام کتول به این منطقه داده شد.
کتولها، قومی طبری بودند که در ناحیه کتول، یکی از نواحی هفتگانه استراباد و طبرستان شرقی، ساکن بودند.
خود کلمه کتول اما قدیمیتر است. این کلمه از دو بخش کته و اول تشکیل شده است. هردوی این بخشها، اوستایی هستند. کتو به معنی مکان و اول به معنی شیب و دره و گودال است. با در نظر گرفتن ترکیب هردوی اینها در کنار هم، میتوان فهمید که این نام بسیار برای این شهر و طبیعتش، برازنده است.
بهترین مسیر دسترسی به علی آباد کتول
برای رسیدن به علی آباد کتول، میتوان از خودروی شخصی، هواپیما، قطار و یا اتوبوس استفاده کرد.
سادهترین و بهترین راه برای رسیدن به چنین شهری، سفر با خودروی شخصی است؛ زیرا شهرستان علی آباد کتول، راه آهن و یا فرودگاه ندارد و در صورت سفر با قطار و یا هواپیما، باید بلیت خود را به مقصد گرگان تهیه کنید.
فاصله علی آباد کتول تا تهران، حدود ۴۴۰ کیلومتر است که مسیری ساده و مستقیم دارد. کافی است از تهران، وارد جاده فیروزکوه شوید. بعد از رد شدن از شهرهای دماوند، فیروزکوه، قائمشهر، ساری، بهشهر و گرگان به علی آباد کتول میرسید.
آدرس علی آباد کتول: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول.
اگر مقصد سفرتان استان گلستان است، یادتان نرود که برای داشتن برنامهریزی بهترین سفر به این خطه پیش از همه چیز نگاهی به لیست جاهای دیدنی گلستان بیندازید.
جاهای دیدنی علی آباد کتول گرگان
حالا که قرار است سفری به یکی از خوش آب و هواترین مناطق ایران داشته باشید، بهتر است با اطلاعات کامل و جزئیات دقیق به این سفر بروید.
جاهای دیدنی علی آباد کتول گرگان، چندین جاذبه طبیعی و چندین و چند جاذبه تاریخی هستند.
آبشار کبودوال
آدرس: استان گلستان، هشت کیلومتری علی آباد کتول، جاده کبودوال.
آبشار کبودوال به دلیل ارزش طبیعی و ویژگیهایی که دارد، از جمله خاصترین جاهای دیدنی گلستان است. این آبشار در نزدیکی علی آباد کتول قرار گرفته است و جالب است که بدانید، منبع آب آن، تنها چشمه بالاتر آن است.
به همین دلیل است که آب آبشار، بسیار تمیز و قابل شرب است. بعد از اینکه در سال ۱۳۹۴، این منطقه بهعنوان میراث طبیعی ثبت شد، امکانات تفریحی و گردشگری نیز در اطراف آن پیشرفت کردند.
حالا آبشار کبودوال، یک مجموعه تفریحی و طبیعی بسیار دیدنی است و یکی از بهترین جاذبه های گرگان که هر کسی یک بار هم که شده باید آن را از نزدیک ببیند.
دریاچه سد زرین گل یا سد کبودوال
آدرس: استان گلستان، ۱.۵ کیلومتری جنوب علی آباد کتول و میانه جاده علی آباد کتول به آبشار کبودوال.
سد زرین گل در نزدیکی آبشار کبودوال قرار گرفته است و علاوه بر اینکه منبع آبی بسیار مهمی است، یکی دیگر از جاهای دیدنی علی آباد کتول نیز بهحساب میآید.
در اطراف سد، دریاچهای مصنوعی از آبهای موجود در این مخزن، به وجود آمده است که میتواند تفرجگاه خوبی برای مسافران باشد.
اگر راهی سفری به این منطقه شدید، میتوانید با اجاره اقامتگاه بوم گردی ریگ چشمه علی آباد کتول و اقامت در چنین جایی که دید ابدی به جنگلهای علی آباد و مه صبحگاهیاش دارد و در آن سکوت و بوی خوش غذای خانگی محلی همیشه به راه است، لذتتان را دوبرابر کنید.
شغال تپه
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، ضلع جنوب غربی میدان مرکزی شهر.
آنچه از بیرون شغال تپه خواهید دید، تپهای با ارتفاع ۴ متر و مساحتی حدود ۳۰۰۰ مترمربع است که در نگاه اول، اهمیت چندانی ندارد. در واقع اما این تپه از گنجینههای تاریخی و مهم شهر است که آثار سفالی یافت شده در آن، حکایت از حکومت ساسانیان و حکومت اسلامی میکند.
شغال تپه میتواند یادگاری ویران شده از معماریها و تمدنی عظیم در این شهر باشد؛ اما اطلاعات درباره قدمت و داستان این محل، بسیار محدود است.
آبشار چلی
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، ۱ کیلومتری روستای چلی.
آبشار چلی یکی از مقاصد محبوب گردشگری برای طبیعتگردی پرماجرا است.
این آبشار در روستایی به همین نام قرار گرفته است و طبیعت مسحورکننده اطراف آن است که باعث میشود تماشاچیان بسیاری را به سمت خود جذب کند. آبشار چلی، ۶۰ متر ارتفاع دارد و در کل، در منطقهای در ارتفاع ۱۱۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد.
عاشق چنین جاهای طبیعی زیبا و خلوتی هستید؟ ما در این مطلب به شما بهترین و خلوت ترین جاهای دیدنی شمال در هر فصلی را معرفی کردهایم.
آبشار آلامن (آبشار اوترنه)
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، غرب جاده فاضل آباد به محمدآباد، روستای آلامن.
روستای آلامن یکی از روستاهای غنی از مناظر طبیعی شگفتانگیز است که در نزدیکی علی آباد کتول قرار گرفته است.
در این روستا، آبشارها و جاذبههای طبیعی فراوانی وجود دارند که آبشار آلامن، یکی از آنها است. این آبشار، به نام آبشار اوترنه نیز معروف است.
آب این آبشار ۷ متری از یک دیوار صخرهای پوشیده از گیاه، فرو میریزد و همین شگفتی باعث میشود که یکی از زیباترین جاهای دیدنی علی آباد کتول به ویژه در اواخر بهار و اوایل تابستان باشد.
اگر قصد سفر به شمال در تابستان را دارید، اینجا را جزو مقصدهای حتمی خود قرار دهید.
آبشارهای شیرآباد
آدرس: استان گلستان، شهرستان رامیان، ۲ کیلومتری روستای شیرآباد.
روستای شیرآباد از دیگر روستاهای علی آباد کتول است که جنگلی انبوه و آبشارهایی بسیار را در دل خود جای داده است. آبشارهای شیرآباد، در واقع ۷ آبشار پلکانی هستند که بالای یکدیگر قرار گرفتهاند.
آبشار اول که رفتن به آن، بسیار ساده است، شلوغترین آبشار از این مجموعه است. مرتفعترین و آخرین آبشار، آبشار آخر است که ۳۰ متر ارتفاع دارد و حوضچههایی که روبهروی آن تشکیل میشود، ۸۰ یا ۹۰ متر عمق دارند.
اگر پا به سرزمین بهشتی رامیان گذاشتید، یادتان نرود که چشمه گل رامیان را از نزدیک ببینید، جایی که قطعا شما را مسحور خود میکند!
آبشار چلم زرین گل
آدرس: استان گلستان، ۱۰ کیلومتری شهرستان علی آباد کتول، روستای چلم زرین گل.
روستای زرین گل، روستایی با طبیعت بکر و دستنخورده است که رودخانهها و آبشارهای بسیاری در آن جاری میشوند. آبشار چلم زرین گلی نیز یکی از همان دیدنیهای جذاب روستا است.
این آبشار، در واقع مجموعهای از ۵ آبشار پلکانی است که از صخرههایی در دل جنگل به پایین میریزند.
آبشار خلیندره
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، روستای خلیندره.
در جنوب روستای خلیندره و در میان جنگلهای انبوه، آبشاری مخفی شده است که قرار نیست به این راحتیها به آن برسید.
اگر اهل طبیعتگردی و پیادهروی در جنگلهای انبوه و بکر شمال هستید، رفتن به آبشار خلیندره را در برنامه سفر خود قرار دهید.
برای رسیدن به این آبشار، باید ۱ ساعت در میان جنگل راه بروید و در راه نیز میتوانید از مزه دلچسب آلوچههای جنگلی لذت ببرید.
"استان گلستان بهشتی برای عاشقان طبیعت است" این لیست طولانی از جاهای دیدنی علی آباد کتول را کنار جاذبه های رامیان بگذارید تا این جمله به شما هم اثبات شود.
سایت پروازی ریگ چشمه
آدرس: استان گلستان، شهرستان مینودشت.
از جمله جاهای دیدنی مینودشت که همزمان هیجان و لذت از طبیعت را برایتان فراهم میکند، سایت پروازی ریگ چشمه است. منظرهای سرسبز و در ارتفاع، از جنگلهای سرسبز و وسیع شمال را تصور کنید. جایی در ارتفاع که به ابرها نزدیک هستید و زیر پایتان نیز درهای سرسبز قرار گرفته است.
اینجا، جایی است که میتوانید تجربه هیجانانگیز پاراگلایدر را امتحان کنید. پرواز و معلق بودن در آب و هوای خنک و لطیف گلستان و همچنین، زیبایی مناظر اطرافتان را تصور کنید تا دیگر شکی برای چنین تجربهای برایتان باقی نماند.
موزه مردم شناسی علی آباد کتول
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، بلوار امام رضا (ع)، روبهروی هتل کانیار (فردوس 20).
موزه مردم شناسی علی آباد کتول، جایی امن و دنج برای کسانی است که دوست دارند بافرهنگ بومی این منطقه بیشتر آشنا شوند. در این موزه، سیر تاریخی تغییر پوشش و آداب و رسوم زندگی مردم به تصویر کشیده شده است.
شما میتوانید با تماشا کردن ماکتهای این موزه، به روش برگزاری بسیاری از آیینها و جشنهای مردم این شهر پی ببرید.
اگرچه امروزه، خبری از هنرهای قدیمی و پارچههای دستباف نیست؛ اما موزه مردمشناسی سعی کرده است با معرفی آنها، حداقل یاد و تاریخچهشان را زنده نگه دارد.
اگر به موزهگردی علاقهمندید، اینجا با بهترین موزه های ایران با شهرت جهانی و آثار تاریخی و فرهنگی باارزش آشنا شوید.
موزه تاریخی طبیعی کبودوال
آدرس: استان گلستان، چهار کیلومتری شرق علی آباد کتول، جنگل کبودوال.
در میان جنگلی انبوه به نام کبودوال و در لابهلای درختان سرسبز آن، خانهای کوچک با سقفی شیروانی قرار گرفته است که همان موزه تاریخ طبیعی علی آباد کتول است.
همین که پایتان را داخل این مجموعه میگذارید، با چندین بخش و اتاق مختلف روبهرو میشوید که هرکدام به نحوی، داستان تغییر و تحول طبیعت این شهر را روایت میکنند.
در این موزه، علاوه بر معرفی ۶ نوع زیستگاه موجود در شهر، غرفههایی نیز به معرفی پرندگان، پستانداران، حشرات، صدفها، کانیها و فسیلهای این شهر اختصاص داده شده است.
تپه باستانی چینو
آدرس: استان گلستان، شهرستان علی آباد کتول، روستای چینو.
تپه چینو، جاذبهای تاریخی است که اطلاعات گرانبهایی درباره قدمت و تاریخ علی آباد کتول در خود پنهان کرده است. سفالهایی که در این ناحیه پیدا شدهاند، قدمتی ۷۰۰۰ ساله دارند و برخی دیگر، نشاندهنده حکومت اشکانیان بر این منطقه، هستند.
تپه چینو نیز میتواند یکی از همان آثار تاریخی مدفون باشد که در صورت بررسی بیشتر، نشاندهنده تمدن و سازههای بسیار مهم باشد.
تا کنون در این محل، دیوارهای خشتی، سنگی و یا گلی پیدا شدهاند که میتوانند نشاندهنده آثار یک قلعه مخروبه باشند.
یکی دیگر از آثار تاریخی استان گلستان که ناش از قدمت طولانی تمدن در این منطقه میدهد، دیوار بزرگ گرگان است.
روستاهای علی آباد کتول
در اطراف علی آباد کتول، روستاهای فراوانی قرار گرفتهاند که سهم مهمی در جاذبههای طبیعی و زیبای این شهر دارند. در هرکدام از این روستاها، میتوان جنگلهای انبوه، رودخانهها و آبشارهای متنوعی را دید که همچنان، بکر و دستنخورده باقی ماندهاند.
روستای چه جا
روستای چه جا، روستایی سرسبز با طبیعت و چنگلهای بکر است که در نزدیکی شهرستان علی آباد کتول واقع شده است. این روستا در ارتفاع ۱۶۵۰ متری سطح دریا قرار گرفته است و به همین دلیل، در تابستان، آب و هوایی خنک و در زمستان، آب و هوایی برفی و سرد دارد.
گورستانی قدیمی در ابتدای این روستا، نشان میدهد که داستان این روستا به روزگاران قدیم برمیگردد. آبشاری نیز در انتهای روستا قرار دارد که از دل صخرهها و سنگها میجوشد.
عاشق دیدن روستاهای بکر و تجربه همنشینی با ساکنین این مناطق هستید؟ ما آدرس زیباترین روستاهای ایران برای سفر یا حتی زندگی را به شما دادهایم.
روستای افراتخته
اگر میخواهید در طبیعتی کهنسال و بکر قدم بزنید، حتماً به روستای افراتخته سر بزنید. جنگلهای این روستا، عمری ۱۹۰ میلیون ساله دارند و مساحت آنها نیز به حدود ۵۰ هکتار میرسد. جنگلهایی انبوه از درختانی با بیش از ۱۰۰۰ سال عمر.
گفتنی است که بخش قابل توجهی از طبیعت این روستا، مناطق حفاظتشده هستند که شکار جانوران در آنها ممنوع است.
حالا تصور کنید که قرار است به روستایی بروید که تمام جنگلهای سرسبز و انبوهش در مهی غلیظ فرورفتهاند و آب و هوای آن نیز، خنک و مطبوع است. در این هوای مهآلود، میتوانید به تماشای آثار باستانی روستا، مانند جاده سنگی و حمام کهنه بروید.
برای تجربه چند روز زندگی ناب روستایی در اینجا میتوانید سراغ اجاره اقامتگاه بوم گردی آخران علی آباد کتول بروید، شبها را در سکوت محض میان جنگل و روزها را با شور و حرارت زندگی روستایی، عطر نان تازه و بوی خوش دستپخت زنان محلی بگذرانید و از زندگی شهری کیلومترها فاصله بگیرید!
روستای سیاه مرزکوه
قرار گرفتن در میان دو کوهستان و همچنین ارتفاع ۱۹۰۰ متری از سطح دریا، باعث شده است که آب و هوای این روستا، سرد و خنک باشد. هوا در روستای ییلاقی سیاه مرز کوه در زمستان بهقدری سرد و غیرقابل تحمل میشود که روستا خالی از سکنه میگردد.
این روستا نیز مانند سایر روستاهای علی آباد کتول، جاذبههای تاریخی و طبیعی را در کنار یکدیگر دارد.
در این روستا میتوانید به تماشای آبشار گنجو و یخچالهای طبیعی بروید. از پیادهروی در میان جنگلهای کوهستانی لذت ببرید و سر راه، به گورستان قدیمی روستا نیز سر بزنید.
اصلا اگر از آن دسته آدمهایی باشید که برای سفر به دنبال جاهای خاص هستند، تک تک روستاهای این منطقه را میتوانید در لیست بهترین جای شمال برای سفر بگذارید.
روستای نرسو
در ۱۸ کیلومتری علی آباد کتول، روستایی وجود دارد که سبک زندگی، کار کردن و تغذیه مردمان آن، همچنان سنتی و سالم است. در زیرزمین تمام خانههای این روستا، میتوان دستگاههای بافندگی را پیدا کرد که زنان خانه با آنها، هنر خود را به نمایش میگذارند.
اکثر اهل روستا، کشاورز و یا گلهدار هستند. رفتن به این روستا یعنی رفتن به جایی که در هر گوشه و کنارش، مناظر طبیعی شگفتانگیزی پنهان شدهاند. روستایی بکر با حال وهوایی صمیمی و سنتی که علاوه بر طبیعت، آثار تاریخی پر رمز و راز مختلفی را در خود پنهان کرده است.
روستای تاویر
روستای تاویر، روستایی دیگر در ۱۸ کیلومتری علی آباد کتول است. قدمت ۴۰۰ساله این روستا با بررسی آثار موجود در گورستان قدیمی آن، دانسته شد.
این روستا، گنجینههای تاریخی و طبیعی فراوانی در دل خود جای داده است. یکی از معروفترین دیدنیهای آن، چشمه پونه آرام است.
هنر مردمان این روستا نیز، مثالزدنی است خصوصاً در زمینه خوراکیهای خوشمزه. به این روستا که رفتید، فراموش نکنید که باید ترشی پلوی محلی آن را حتماً امتحان کنید. به این روستا در گذشته، تویر هم گفته میشد که به معنای مکان آفتابگیر است.
اصلا اگر به گلستان رفتید یادتان نرود که نمونههایی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی را در این سرزمین میتوانید بخورید که با همه طعمهایی که پیش از این در این خطه چشیدهاید، متفاوت هستند.
روستای میان رستاق
وقتی از سمت جنوب شرقی شهرستان علی آباد کتول خارج شوید، وارد جادهای رویایی میشوید که دو طرف آن را، دشتها و مزارع سرسبز احاطه کرده است. مسیر خود را بهاندازه ۲۸ کیلومتر که ادامه دهید، به روستای میان رستاق میرسید.
ارتفاعات بلند این روستا به شما این امکان را میدهد که از دل جنگل، چشماندازی بینظیر به سمت روستاهای اطراف و جنگلهای هیرکانی داشته باشید.
در این روستا میتوانید به تماشای جنگلهای نمد آرام، منزول آرام و سراستل بروید و از تماشای آبشار آشتقی لذت ببرید.
روستای شیرین آباد
روستای شیرین آباد یکی دیگر از روستاهای منطقه زرین گل است. جاذبههای این روستا باعث شده است که حالا به یکی از مراکز گردشگری شهرستان تبدیل شود. روستای شیرین آباد از طریق جاده جنگل ابر نیز به شاهرود متصل میشود.
روستای مایان
روستای ماهیان که مردم محلی، آن را مایان صدا میکنند، یکی دیگر از روستاهای نزدیک به شهرستان علی آباد کتول است. هنگام رفتن به این روستا باید از گورستان قدیمی آن که ۳۵۰۰ سال قدمت دارد، دیدن کنید. حمامی زیرزمینی نیز در این روستا پیدا شده که نشاندهنده زندگی روزگاران گذشته در این روستا است.
سرسبزی و مناظر دیدنی روستای ماهیان و مردم محلی خونگرم آن، باعث میشوند که هیچوقت در این روستا، بیکار و بیحوصله نشوید. در مسیر رسیدن به روستا نیز، آبشاری به نام جنکلو قرار دارد که تماشای آن، خالی از لطف نیست.
حالا که گشت و گذارمان در جاذبه های علی آباد کتول به آخر لیست نزدیک میشود، خوب است نگاهی هم به یکی از معروف ترین دیدنی های گرگان یعنی پارک جنگلی النگدره بیندازیم و اینجا را هم در لیست دیدنیهای این سفر بگذاریم.
روستای چلی سفلی
در میان جنگلهای کبودوال و در نزدیکی سد و آبشار کبودوال، روستایی به نام چلی سفلی قرار دارد که درست در میان جنگل واقع شده است.
رفتن به این روستا به معنی قدم گذاشتن داخل جنگل انبوه کبودوال است. در این روستا، مهمان مردم محلی و مهماننواز روستا خواهید بود و میتوانید برای چند روز هم که شده، کاملاً از شهر و شلوغی و آلودگی به دور باشید.
اگر بخواهید زندگی روستایی را با همه عطر و طعمش بچشید، یک راه آسان اقامت در جایی است که همه رنگ و بوی زندگی روستایی را حفظ کرده، جایی مانند اقامتگاه بوم گردی خانه ابریشم رامیان که با سلیقه فراوان چیدمان شده و هر گوشهاش صفای محلی ناب دارد.
بازارهای محلی علی آباد کتول
برای خرید بهترین سوغاتی علی آباد کتول حتماً باید به بازاری بروید که قابل اعتماد باشد و از جمله بازارهای سنتی شهر باشد. چهارشنبهبازارهای علی آباد کتول دقیقاً همان مکان ایدهآل برای چنین خریدی هستند.
از گذشته تا کنون، همیشه خیابان ولیعصر در علی آباد کتول شاهد جمع شدن تمام فروشندههای محلی از سرتاسر شهرستان بوده است.
در این بازار میتوانید انواع خوردنیهای خوشمزه و محلی شمالی را پیدا کنید. صنایعدستی متنوع و حصیربافیهای جذاب نیز بخش دیگری از بازار را تشکیل میدهند.
راه رفتن در چنین بازار سنتی که فروشندگان آن نیز، مردم محلی خوشبرخورد هستند، میتواند شما را ساعتها مشغول خرید کند بدون اینکه احساس خستگی کنید و در نهایت با یک دست پر از بهترین سوغات شمال از بازار بیرون بیایید.
بهترین فصل برای سفر به علی آباد کتول گلستان
به صورت کلی، شهرستان علی آباد کتول در منطقهای پست و کمارتفاع و در کنار چندین دشت و تپه قرار گرفته است. همین موضوع باعث شده که آب و هوای شهر، معتدل باشد و جزو مقاصد گردشگری خوش آب و هوا بهحساب بیاید. در فصل بهار، طبیعت این شهر جانی دوباره گرفته است و میتوانید جریان زندگی و نشاط را در شهر و در تمام جنگلها احساس کنید.
در بهار، هوای شهر نیز خنک و معتدل است و گرمایی کلافهکننده و یا سرمایی طاقتفرسا ندارد. به همین دلیل است که به نظر میرسد، بهترین زمان برای سفر به علی آباد کتول، فصل بهار باشد.
اگرچه تابستان، فصل محبوبی برای سفر است؛ اما رطوبت هوای علی آباد در این فصل بیشتر میشود و ممکن است برای برخی، آزاردهنده باشد.
اگر هم به دنبال مقصدی مناسب در شمال برای سفرهای زمستانی هستید، ما به شما بهترین جاها برای سفر به شمال در زمستان را معرفی کردهایم.
بهترین اقامتگاه های علی آباد کتول
اقامت در علی آباد کتول و در اقامتگاهی خوب، اصلاً کار سختی نیست. شهرستانی مانند علی آباد کتول که چندین و چند روستای زیبا اطرافش را محاصره کردهاند، پر است از اقامتگاههایی که هرکدام، زیبایی خاص خود را دارند. اگر به دنبال ایدهآلترین سفر به این شهر هستید، اقامتگاههای بومگردی را فراموش نکنید.
خوشبختانه دسترسی این اقامتگاهها نیز به صورتی است که در تمام روستاها، چند خانه پیدا میشوند که بتوانند بهخوبی از شما میزبانی کنند. اگر بخواهیم تنها نام چندتا از بهترین اقامتگاهها را ببریم، میتوانیم به اقامتگاههای ریگ چشمه، اقامتگاه کوهستانی مهسا، سرو چمان و آخران اشاره کنیم.
تمام این خانهها، در منطقهای مرتفع ساخته شدهاند که چشماندازی فوقالعاده به سمت جنگل و کوهستان دارند. برای پیدا کردن اقامتگاههای بیشتر و دانستن تمام جزئیات درباره هرکدام، کافی است به سایت جاباما سر بزنید
در این سایت، میتوانید با تعیین تاریخ و مقصد سفر، لیستی کامل از تمام اقامتگاههای در دسترس را مشاهده کنید. با خواندن نظرات مردم درباره هرکدام نیز، اطلاعات خوبی نصیبتان خواهد شد.