جاهای دیدنی اهواز از پُل و کارون تا بازارها
اهل سفر به جنوب هستید؟ شهرهای جنوبی از بهترین مقاصد گردشگریاند که گرمای دلپذیرشان را مهمان قلبهای مسافران میکنند. شهرهای طلاییرنگی که برای شش ماه دوم سال حرف ندارند. امروز سفرمان را از اهواز شروع میکنیم. سرزمینی که به شبزندهداریهایش معروف است و مردمان خونگرمش نظیر ندارند. برای گردش در این شهر نامآشنای کشور قبل از هرچیز به سراغ جاهای دیدنی اهواز میرویم.
از مکان های تاریخی اهواز تا لب کارون را با هم میگردیم و با این شهر جنوبی به طور کامل آشنا میشویم.
بهترین جاهای دیدنی اهواز
به محض ورود به اهواز خونگرمی و مهماننوازی مردم توجهتان را جلب میکند. اما محال است که تا اسم گشت و گذار در این شهر به میان میآید، یاد لب کارون و چه گل بارون و این حرفها نیافتیم.
رود کارون و پل سفید قلب تپنده اهواز هستند که اهالی این شهر خاطرات زیادی از آنها دارند. این روزها هم خانوادهها و جوانان اهوازی در بلوار ساحلی کیانپارس تا پاسی از شب دور هم جمع میشوند و اوقات خوشی را در جوار رود کارون میگذرانند. اما جاهای دیدنی اهواز مختصر به اینها نمیشود.
اهواز را شهر پلها میدانند. سرزمینی که در هر دوره از تاریخ یادگارهایی بر پیکرهاش به جا مانده و هزاران مکان تاریخی دیدنی دارد. اگر سودای سفر به اهواز را در سر دارید، بیایید با هم گشتی کوتاه در مکانهای گردشگری اهواز بزنیم!
جاهای دیدنی و مناطق تاریخی اهواز
اول از همه به دیدن مکانهای تاریخی اهواز میرویم و از یادگارهای دوران قاجار، پهلوی و روزگاران گذشته بازدید میکنیم.
پل سیاه اهواز
اولین مقصدمان در اهواز را از اولین پل این شهر شروع میکنیم. پل سیاه اهواز که به دلیل پایههای سیاهرنگش به این نام مشهور شده است، قدمتی صد ساله دارد. این پل در سالهای دور از مهمترین خطوط ارتباطی جنوب کشور بود که روی رود کارون ساخته شد تا خط آهن بندر امامخمینی را به راهآهن خرمشهر و تهران وصل کند.
در روزهای جنگ جهانی دوم سربازان روسیه آذوقه و مهماتشان را از روی این پل جابهجا میکردند. اینطوری شد که با پیروزی متفقین، از آن زمان تا بهحال این پل را با نام پل پیروزی نیز میشناسند.
پل سیاه بیش از هزار متر طول و ۶ متر عرض دارد و در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. ناگفته نماند که تقریبا در همین محل پلی با نام شادووان در دوران ساسانیان ساخته شده بود که به مرور از بین رفته است.
آدرس: اهواز، رود کارون، محله عامری
ساعت بازدید: بدون محدودیت
هزینه ورود: رایگان
حمام نفت سفید
حمام تاریخی نفت سفید که از آثار تاریخی دوره قاجاریه است، از بهترین جاهای دیدنی اهواز به شمار میرود. این بنای تاریخی در خود شهر اهواز نیست و در شهری قدیمی با نام نفت سفید قرار دارد.
اگر هنردوست هستید، حتما از معماری این بنا دیدن کنید. معمار مشهور این حمام استاد معتمدی بوده که این بنا را در دو بخش زنانه و مردانه ساخته است.
آدرس: خوزستان، ۵۵ کیلومتری اهواز، ۳۶ کیلومتری شهرستان هفتکل، شهر قدیمی نفت سفید
ساعت بازدید: بدون محدودیت
هزینه ورود: رایگان
دانشگاه سه گوش اهواز
یکی از زیباترین مکانهای تاریخی اهواز دانشگاه سه گوش است. بنایی که به دستور خاندان پهلوی و به دست معمار مشهور فرانسوی، آندره گدار ساخته شد. این بنا ساختار سه گوش و منحصربهفردی دارد که طراحی آن در کل ایران تک است.
در ابتدا این بنا برای بانک ملی ایران ساخته شد اما در طول تاریخ چندین بار تغییر کاربری داد و در نهایت به دانشگاه ادبیات و علوم انسانی تبدیل شد.
اما حالا به موزه علم و فناوری و خوزستانشناسی تبدیل شده است.
اگر به اهواز رفتید، برای تماشای کاشیکاریهای زیبای ایوان و رواقهای حیاط مرکزی هم که شده، حتما از آن دیدن کنید.
آدرس: اهواز، خیابان امام موسی صدر
ساعت بازدید: بدون محدودیت
هزینه ورود: بازدید از نمای بنا رایگان
پل سفید اهواز
دیگر نوبتی هم که باشد، نوبت به بازدید از پل سفید اهواز، اولین پل معلق ایران میرسد. این پل نیز همانند دیگر پلهای این شهر قسمت شرقی و غربی شهر را که به واسطه رودکارون مجزا شدهاند، به هم پیوند میدهد.
پل سفید را با نام پل معلق و پل هلالی نیز میشناسند و از نمادهای مهم شهر اهواز است. این پل از یادگاران دوره پهلوی محسوب میشود که توسط یک شرکت سوئیسی در سال ۱۳۱۵ ساخته شد و در فهرست آثار ملی کشور نیز به ثبت رسیده است. طول پل سفید بیش از ۵۰۰ متر و عرض آن نزدیک ۱۰ متر است.
آدرس: اهواز، رود کارون، حدفاصل میدان شهدا و خیابان فلسطین
ساعت بازدید: بدون محدودیت
هزینه ورود: رایگان
پل سفید اهواز شب های دیدنی و جذابی هم دارد، اهواز از جمله شهرهای همیشه بیدار ایران است!
خانه ماپار اهواز
از خانههای قدیمی و حیاطدار خوشتان میآید؟ بیایید با هم از مجموعه خانه تاریخی ماپار اهواز دیدن کنیم. یکی از همان خانههایی که حوض دارد و شبیه خانههای مادربزرگهای قدیمی است.
این خانه شامل بخشهای مختلفی مثل نگارخانه، عکاسخانه، مرکز فروش صنایع دستی، رستوران و شربت خانه است.حیاط دلباز با درخت نخل، درهای قدیمی، شیشههای رنگی و حوض و گلدانهای با صفا حکایت از زندگی خوش و خرم اهالی این خانه در دوران پهلوی میدهد.
هماکنون درب خانه ماپار به روی همگان باز است و گردشگران میتوانند در این مجموعه جذاب بخشی از تاریخ ایران را ببینند.
آدرس: اهواز، خیابان زند، خیابان خوانساری، بین کافی و جهانیان
ساعت بازدید: ۸ صبح تا ۱۱ شب
هزینه ورود: دارد (حدود ۳ هزار تومان)
سرای معینالتجار
سرای معینالتجار یکی دیگر از جاهای دیدنی اهواز مربوط به عصر قاجاریه است. این سرا که کاروانسرایی برای کار و تجارت بوده، متعلق به بازرگان مشهور ایرانی، محمدتقی معینالتجار بوده است.
معینالتجار این بنا را به همراه حمام، بازار، باغ و مسجد در کنار رودخانه کارون ساخت. قسمت بازار این بنا مانند بازارهای قدیمی گنبدی شکل و مسقف است.
این بنای تاریخی و ارزشمند در نزدیکی رود کارون قرار دارد و در فهرست آثار ملی کشور نیز به ثبت رسیده است.
آدرس: اهواز، خیابان ۲۴ متری، خیابان کاوه غربی
گورستان سنگی تپه کوهساران
یکی دیگر از مناطق دیدنی اهواز که قدمت این شهر را بیش از پیش نشانتان خواهد داد، بقایای شهر باستانی هرمز اردشیر است. جایی که گورستان تپه کوهساران در آن کشف شده و در فهرست آثار ملی کشور نیز به ثبت رسیده است.
باستانشناسان به تازگی در این مکان تاریخی تعداد زیادی قبر، استخوان و بقایای وسایل زندگی بشر را شناسایی کردهاند.
آدرس: اهواز، تپه کوهساران
ساعت بازدید: بدون محدودیت
هزینه ورود: رایگان
پل طبیعت کیانپارس اهواز
پل طبیعت کیانپارس خط اتصال دو پارک زیبای شهر با نامهای پارک ساحلی و پارک لاله است. روی این پل زیبا میتوانید پیادهروی کنید و از آن بالا کارون را زیر پایتان ببینید.
طول این پل ۵۰۰ متر و عرض آن ۵ متر است. در حوالی این پل میتوانید اتراق کنید و با خانواده به تفریح و حتی ماهیگیری بپردازید!
آدرس: اهواز، میان دو پارک ساحلی و پارک لاله
هزینه ورود: رایگان
خیابان نادری اهواز
اگر میخواهید با مردم اهواز بیشتر معاشرت کنید و در حال و هوای این شهر قدم بزنید، به خیابان نادری بروید. سرتاسر این خیابان قدیمی پر از فروشگاه و مغازههای مختلفی است که هر چه بخواهید در آنها پیدا میکنید.
چند اغذیه فروشی محلی نیز در این خیابان وجود دارد که سمبوسه اصل اهوازی را برایتان آماده میکنند.
آدرس: اهواز، خیابان نادری
آبشار اهواز (پل هفتم)
یکی از شبهای سفرتان به اهواز را به تماشای طولانیترین آبشار مصنوعی خاورمیانه اختصاص دهید.
این آبشار که با نام پل هفتم نیز شناخته میشود، ۲۰۰ متر طول دارد و آب رود کارون را به وسیله ۶ پمپ به بالا کشیده و سپس مثل یک فواره عظیمالجثه از دو طرف پل به رودخانه بر میگرداند. شبها این آبشار نورپردازی میشود و صحنهای بسیار زیبا از پل، آب و نور جلوه میکند.
آدرس: اهواز، بلوار چمران
هزینه ورود: رایگان
کلیسای سورت مسروپ
در زمان پهلوی تعداد زیادی از مسیحیان در خیابان مصطفایی فعلی زندگی میکردند. کلیسای سورت مسروپ را ترداد داویدیان یکی از ارامنه شهر در سال ۱۳۴۷ تاسیس کرد. در بنای این کلیسا تلفیقی از معماری ارمنی و اسلامی را خواهید دید که نمایی شیری رنگ دارد.
از زیباییهای این کلیسا میتوان به گنبد مخروطی شکل، پنجرههای باریک و چشمنواز و ناقوس دلنشین آن اشاره کرد.
جالب است بدانید که واژه مسروپ به معنای مقدس است و به همین خاطر این کلیسا را با نامهای دیگری همچون کلیسای مسروپ مقدس و کلیسای سورپ مسروپ نیز میشناسند.
آدرس: اهواز، خیابان مصطفایی، سر خیابان موسوی
آرامگاه علی ابن مهزیار
یکی دیگر از مکانهای تاریخی اهواز آرامگاه ابن مهزیار است که از یاران نزدیک امام رضا بود. در محل اقامت امام رضا در شهر اهواز، مسجدی را ساختند که پس از مرگ علی ابن مهزیار، او را در همین مسجد دفن کردند. به این ترتیب این آرامگاه از اماکن مذهبی اهواز نیز به شمار میرود.
این بنا که در نزدیکی رود کارون قرار دارد، دارای کاشیکاریهای آبی و گنبدی فیروزهای است که شبهنگام جلوهای نورانی و عرفانی به اهواز میبخشد.
آدرس: اهواز، خیابان نهجالبلاغه
موزه هنرهای معاصر اهواز
اگر اهل موزهگردی هستید، بیایید با هم به موزه هنرهای معاصر اهواز برویم. جایی که بیش از ۷۰ اثر هنری از هنرمندان خوزستانی در آن قرار دارد. بنایی که علاوه بر سالن نمایش آثار هنرمندان، دارای اقامتگاه برای اساتید و هنرمندان مدعو است و کتابخانه و کارگاههای آموزشی نیز دارد.
آدرس: اهواز، جاده ساحلی
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۸ شب
هزینه ورود: دارد (حدود ۲ هزار تومان)
موزه تاریخ طبیعی اهواز
یکی دیگر از موزههای جذاب اهواز موزه تاریخ طبیعی آن است که شامل ۳۹ غرفه از اکوسیستمهای طبیعی مختلف خوزستان میشود. در این موزه هیجانانگیز میتوانید بقایای جانوران مهرهدار، بیمهرگان، گیاهان و حتی سنگهای خاص و کانیهای خوزستان را تماشا کنید. ناگفته نماند که این موزه پنجشنبهها و روزهای تعطیل بسته است.
آدرس: اهواز، بلوار گلستان، خیابان مسجد نور
ساعت بازدید: ۹ تا ۱۱ صبح
هزینه ورود: رایگان
موزه خراطی
اگر از بوی چوب و دیدن آثار چوبی لذت میبرید، به موزه خراطی اهواز بروید. این موزه نخستین موزه خراطی در کشور محسوب میشود که در آن ۴۰۰ اثر از استاد عبدالرحیم فروتن به نمایش درآمده است. موزه خراطی اهواز، اولین موزه در حوزه صنایع چوبی به حساب میآید که مهر اصالت سازمان یونسکو را در کارنامه دارد!
آدرس: اهواز، میدان پانزده خرداد، خیابان انقلاب، پس از خیابان مصطفی خمینی شمالی
ساعت بازدید: متغیر
هزینه ورود: دارد
سرای عجم
سرای عجم یکی دیگر از جاهای دیدنی اهواز است که به زمان قاجاریه بر میشود. این بنای یک طبقه حجرههای متعددی دارد که در سالهای دور بازاری پر جنبوجوش در اهواز به شمار میرفته است. ستونهای حجاری شده، در و پنجرههای چوبی، نمای آجری همه و همه حرفهای زیادی از تاریخ خوزستان دارند که برایتان روایت کنند. نام دیگر سرای عجم، سرای السله است.
آدرس: اهواز، خیابان آزادگان (۲۴ متری)
خانه دادرس
قدم به قدمِ اهواز را یادگارهای دوران قجر فراگرفتهاند. یکی دیگر از یادبودهای سلسله قاجاریه خانه تاریخی دادرس است. برای بازدید از این خانه که در فهرست آثار ملی کشور نیز قرار دارد، باید به خیابان عبدالحمید اهواز سر بزنید. این بنای دو طبقه به طرزهنرمندانهای آجرچینی شده و دارای ۸ اتاق، در و پنجرههای چوبی و سنگچینیهای بینظیر است.
آدرس: اهواز، خیابان عبدالحمید
هتل قو
یکی از شاخصترین بناهای تاریخی اهواز که در سفر به این شهر حتما باید آن را ببینید، هتل قو است. بنایی که دو طبقه اصلی دارد و چندین ساختمان جانبی مثل آشپزخانه و سرایداری نیز در جوار آن ساخته شده است. این ساختمان در اواخر دوره قاجاریه به عنوان هتل ساخته شد اما در طی زمان به اداره بهداشت اهواز مبدل شد. اما در حال حاضر این بنا به ثبت آثار ملی کشور رسیده و مرمتهای لازم در آن صورت گرفته است.
آدرس: اهواز، خیابان خسروی، جاده ساحلی شرقی
کلیسای شبان نیکو
کلیسای شبان نیکو یکی دیگر از کلیساهای تاریخی اهواز محسوب میشود که متعلق به ارامنه پروتستان است. برای بازدید از نمای این بنای تاریخی به خیابان رستگاری اهواز بروید.
آدرس: اهواز، خیابان آزادگان (۲۴ متری)، خیابان رستگاری
روستای قجریه
یکی از روستاهای قدیمی اهواز روستای قجریه است که در دهستان اسماعیلیه قرار دارد. برای تماشای زندگی روستایی و جنوبی اهوازیها میتوانید چند روزی را در روستای قجریه که از دو بخش قجریه یک و دو تشکیل شده است، بگذرانید.
آدرس: اهواز، دهستان اسماعیلیه، روستای قجریه
بند قیصر
پل بند قیصر یا شادروان یکی از قدیمیترین پلهای خوزستان محسوب میشود که در میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. قدمت این پل تاریخی به دوره ساسانیان بازمیگردد و در شهرستان شوشتر قرار دارد. طول این پل که روی رودخانه کارون قرار دارد به ۵۰۰ متر میرسد و یکی از مهمترین مکانهای دیدنی اطراف اهواز است.
آدرس: خوزستان، شمال غربی شوشتر
هزینه ورود: رایگان
جاهای دیدنی و مکانهای گردشگری طبیعی شهر اهواز
پس از دیدن جاذبههای تاریخی اهواز نوبت به تماشای رود کارون و نخلهای سر به فلک کشیدهی آن میرسد که اگر موسیقی جنوبی را چاشنی این گردش کنیم، بیشتر هم خوش میگذرد. پس بی معطلی به سراغ جاذبههای طبیعی اهواز میرویم.
رودخانه کارون
گشت و گذار در اهواز بدون رفتن به لب ساحل کارون تکمیل نمیشود. این رود بزرگترین و طولانیترین رودخانه ایران محسوب میشود. همچنین تنها رودی در کشور است که قابلیت کشتیرانی دارد. در حقیقت کارون شریان حیاتی اهواز و ایران به حساب میآید که از رشته کوههای زاگرس سرچشمه میگیرد و به جلگه خوزستان میریزد. روی این رود چندین سد و پل وجود دارد که در اطراف آنها تفرجگاههایی برای تفریح و گردشگری به وجود آمدهاند.
آدرس: اهواز، رود کارون
پارک هجرت اهواز
پارک هجرت اهواز فضایی پر شور و نشاط در میدان راهآهن اهواز است. جایی که اغذیهفروشیهای بسیاری دارد و بهترین آش و حلیمهای جنوبی را میتوانید از آنجا تهیه کنید!
آدرس: اهواز، میدان راهآهن
تالاب بامدژ
یکی از روزهای سفرتان را به بازدید از تالاب بامدژ اختصاص دهید. این تالاب با ۴ متر عمق از مهمترین زیستگاههای جانوران و پرندگان مختلف به شمار میرود. از آبان تا اسفند میتوانید پرندگان مهاجری که به این تالاب میآیند را تماشا کنید و با آنها عکس یادگاری بگیرید. پوشش گیاهی اطراف تالاب نیز سبز و زیبا است و چشماندازی بینظیر دارد.
آدرس: ۴۰ کیلومتری شمال غرب اهواز
پارک کوهساران
پارک کوهساران که لقب بام اهواز را به آن دادهاند از بهترین جاهای دیدنی این شهر است. از فراز این پارک میتوانید بخش بزرگی از شهر سرزنده اهواز را مشاهده کنید.
اگر در اهواز دنبال جایی سرسبز و دلباز برای استراحت و تفریح میگردید، کوهساران بهترین انتخاب است.
آدرس: اهواز، بلوار نواب صفوی، خیابان باوی
پارک ساحلی
یکی از بهترین جاهای دیدنی اهواز پارک ساحلی آن است. در روزهای پاییز و زمستان این پارک که در حاشیه رود کارون قرار دارد، پاتوق اصلی جوانان اهوازی است.
در این پارک میتوانید دوچرخهسواری کنید، ماهی بگیرید، سوار قایق شوید و در رستورانهای آن دلی از عزا دربیاورید. بساط موسیقی زنده جنوبی نیز شور و نشاط را به محیط پارک تزریق میکند.
آدرس: اهواز، بلوار ساحلی غربی
بازارهای اهواز
یکی از لذتبخشترین قسمتهای سفر به پرسه زدن در بازارهای آن اختصاص دارد. اگر دلتان میخواهد فلافلهای جنوبی را امتحان کنید و طعم تند و تیز آن را بچشید، به بازارهای مشهور اهواز سر بزنید. در بازارهای قدیمی و تاریخی این شهر سوغات و صنایع دستی نیز میتوانید تهیه کنید. همراه ما باشید تا در ادامه گشتی در بازارهای شهر اهواز بزنیم
بازار عبدالحمید اهواز
قدیمیترین بازار اهواز، عبدالحمید است. این بازار در دوره قاجاریه بسیار پر رونق بوده و ثروتمندان شهر از حجرههای آن خرید میکردند. در حال حاضر نیز این بازار سنتی با آن حال و هوای خوش جنوبی گردشگران بسیاری را جذب میکند. از این بازار شلوغ و رنگارنگ انواع سوغاتی و صنایع دستی جنوبی را میتوانید تهیه کنید.
آدرس: اهواز، خیابان نظامی (نظریپور)، بین خیابان نادری و امام خمینی
لشکرآباد اهواز
لشکرآباد اهواز محلهای بزرگ در ساحل غربی رود کارون است. در این محله اغلب عربهای خوزستان سکونت دارند و بافت آن کاملا سنتی است. این محله به دلیل تعداد زیاد مغازههای فلافلفروشی با نام بازار فلافل نیز شناخته میشود. اگر اهل خوردن فلافلهای تند و تیز جنوبی هستید، لشکرآباد را به هیچ وجه از دست ندهید!
آدرس: اهواز، خیابان انوشه، روبهروی دانشگاه شهید چمران
این خیابان یکی از خوشمزهترین خیابانهای ایران است! اصلا اگر اهل غذای سنتی هستید، اینجا میتوانید بهترین شهرها برای خوردن خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی را بشناسید.
بازار کاوه اهواز
اگر اهل بازارگردی باشید، بازار کاوه ذوقزدهتان میکند. در این بازار عطر و بوی سبزیهای تازه و شیرینیهای محلی هوش از سرتان میبرد. همچنین بوی تند ماهی و میگوی تازه به شما یادآوری میکند که در شهری جنوبی هستید.
از این بازار سوغات و صنایع دستی هم میتوانید برای عزیزانتان تهیه کنید. از انواع خرما گرفته تا شیرهی خرما، ارده، حلوا ارده و ادویههای رنگارنگ جنوبی در این بازار پیدا میشود.
آدرس: اهواز، خیابان طالقانی، ضلع غربی خیابان کاوه
اسکله تفریحی اهواز
یکی از تفریحات جذاب در شهر اهواز گردش در اسکله است. جایی که امکان قایقسواری و جتاسکی در آن وجود دارد و از محبوبترین جاهای دیدنی اهواز برای گردشگران به شمار میرود.
آدرس: اهواز، جنب پل هفتم
مرکز نجوم اهواز
اگر عاشق ماه و ستاره هستید، جای خوبی آمدهاید. اهواز یکی از آن شهرهایی است که فرهنگسرای تخصصی نجوم دارد. در سفر به اهواز میتوانید از مرکز نجوم ابن هیثم اهوازی دیدن کرده و در برنامههای متنوع و جذاب آن مشارکت کنید.
آدرس: اهواز، پارک شهروند
بهترین فصل سفر به اهواز
در اهواز خبری از زمستانهای سرد و دلگیر نیست. در این شهر آفتاب و گرمای دلپذیر حرف اول را میزنند.
بهارهای اهواز در ابتدا معتدل هستند اما رفته رفته با شروع خردادماه سر و کلهی هوای گرم و شرجی در شهر پیدا میشود. این گرمای هوا در تابستان به اوج خود میرسد و اگر جنوبی نباشید فقط باید به وسایل خنککننده متوسل شوید. اما با شروع پاییز هوا دلپذیر و رویایی میشود.
زمانی که سوز سرما در شهرهای دیگر بیداد میکند، اهوازیها تا نیمههای شب لب کارون در حال گردش و شبزندهداری هستند. در نتیجه از آبان تا بهمن بهترین فصل سفر به اهواز است.
زمانی که باران شهر را تازه میکند و سطح رود کارون را بالا میآورد. جالب است بدانید که برگهای درختان اهواز همیشه سبز هستند و حتی در زمستان هم طبیعت اطراف رود کارون سرسبز و خرم است.
اگر برای پاییز به دنبال یک مقصد خوب هستید، اهواز قطعا یک انتخاب عالی است، اما برای پاسخ به سوال پاییز کجا سفر برویم؟ در مجله جاباما جوابهای بیشتری داریم!
اهواز کجاست و چطور به اهواز سفر کنیم؟
همانطور که احتمالا میدانید، اهواز مرکز استان خوزستان است و در جنوب غربی کشورمان قرار دارد. بزرگترین رودخانه ایران، رود کارون از وسط این شهر میگذرد و اهواز را به دو بخش غربی و شرقی تقسیم میکند.
قسمت غربی شهر به مناطق مسکونی اختصاص دارد و قسمت شرقی پر از مراکز اقتصادی و تجاری است.
از طرفی برای رسیدن به شهر اهواز زمین و آسمان در اختیارتان قرار دارند. کافی است میان هواپیما، قطار، اتوبوس یا خودروی شخصیتان یکی را انتخاب کنید. اهواز به شهرهای مهمی همچون آبادان، خرمشهر، بندر امام خمینی و بندر ماهشهر راه دارد.
همچنین با خودروی شخصی میتوانید از طریق آزادراههای تهران، اصفهان و شیراز به اهواز برسید.
فاصله اهواز تا تهران
از تهران تا اهواز چیزی حدود ۸۰۰ کیلومتر راه است. این مسیر با خودروی شخصی حدود ۱۰ ساعت زمان میبرد. برای سفر به اهواز از پایتخت، میبایست به آزادراه تهران-قم رفته و از آنجا با عبور از شهرهای قم، اراک، بروجرد، خرمآباد و شوش به اهواز برسید.
رزرو اقامتگاه و هتل در شهر اهواز
آخرین و البته مهمترین دغدغه سفر به اهواز پیدا کردن یک جای مناسب برای اقامت است. جایی که پس از ساعتها رانندگی بتوانید در آن به استراحت و تجدید قوا بپردازید.
از آنجاییکه اهواز شهری صنعتی و مرزی به حساب میآید و از طرفی کلی تشکیلات نفتی و کارخانههای بزرگ در آن قرار گرفته است، امکانات خوبی برای اقامت مسافران و تجار دارد.
در این شهر از سوئیت و آپارتمان مبله گرفته تا خانههای بومگردی و انواع و اقسام مهمانخانهها برای مسافران آماده شدهاند. همچنین امکان اقامت در هتلهای خوب و راحت این شهر را نیز خواهید داشت.
اما برای راحتی بیشتر سعی کنید حتما پیش از آغاز سفر خیال خود و خانواده را از بابت جا راحت کنید. برای این منظور نیز اقامتگاههای متنوع جاباما در اختیارتان قرار دارند تا به صورت آنلاین یک جای متناسب با بودجه و سلیقه خود رزرو کنید.